מינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן!

14 תגובות
עמוד 1
  • לא מאמי, אני לא יודעת מה ההבדל. אני מניחה שאין יותר מדי הבדל.
    אם אני לא טועה בקפלן התואר הוא של האוניברסיטה העיברית בירושלים.
    אני למשל למדתי בבלינסון, אבל התואר הוא של אוניברסיטת תל אביב. שם התקיימו לימודים פעם, פעמיים בשבוע. רוב הזמן למדתי בבלינסון, שם גם היה הסטאז'. בתי חולים נוספים שמסונפים לאונ' תל אביב הם - איכילוב, תל השומר, הלל יפה וולפסון.

את הקורס מיילדות אני עושה בקפלן.

סליחה שלא עזרתי

• דווקא עזרת מאוד

• לימודי סיעוד הם דבר איום בפני עצמו, לא משנה איפה לומדים...

• אין לי מושג מה יותר טוב אבל רק מינה ממש הצחקת אותי ...אצלינו אומרים לימודי סיוט במקום סיעוד :)
  • גם אנחנו קראנו לזה ככה

• מינה עד מתי את במאיר? או שכבר סיימת?
  • עוד חודש בערך. מקווה לסיים עד אמצע פברואר... אני כבר עם הלשון בחוץ

• איזה כייף אם כולנו ניפגש יום אחד בבי"ח במסגרת עבודה.

• חבל ... אז לא ניפגש ...אני מתחילה התנסות בסוף פברואר ביולדות
  • אני עובדת ביולדות בבלינסון...

• אני עובדת ביולדות בבלינסון...

וקרן - ממש!!! נראה לך יקרה?

• טוב בבלינסון כנראה אני לא אבקר אבל בסוף פברואר עושה התנסות גם בחדרי לידה וגם חדר ניתוח אולי וגם מחלקת יולדות ותינוקיה
  • גם אנחנו קראנו לזה תואר בסיוט

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • איזה כיף! לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה נשים עם רקע רפואי!

מורידה בפניכן את הכובע

זה בטח לא קל בכלל!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה