עצובה...ערך גבוה מאד בהעמסת סוכר 50 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• האם יש כאן מישהי שהיה לה מעל 180 בבדיקת סוכר 100 לאחר שתיית
    הגלוקוז?

9 תגובות
עמוד 1
  • לי יצא.
    העמסה של 100 היתה תקינה

[
  • את בשבוע 10? לא עושים בשבוע 24 בערך?
    אולי זה קשור...?
  • רק רציתי לומר הרבה בריאות וגם אם חלילה יזהו סכרת הריון יש היום טיפולים יהיה בסדר המון בהצלחה המשך קל ותקין
  • הרופא ביקש ממני לעשות מוקדם
    האם יכול להיות העמסה 50 גבוהה
    וב100 תקין?

• אין לי מושג
    רק רציתי להגיד שיהיה רק בשורות טובות שיהיה הריון תקין קל וארוך

• לא זכור לי שעשיתי העמסה של 100 (כי בכל זאת עברו 4 שנים ועוד לא הגעתי לשלב של העמסה 50) אבל נראה לי שיכול להיות. בגלל זה אם יש תוצאה גבוהה בהעמסת סוכר 50, אז עושים העמסה של 100. עשית את הבדיקה בצום?
  • זה קרה לי פעמיים. בשני ההריונות העמסה של 50 היתה גבוהה והעמסה של 100 תקינה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • בהריון של עדן היה תקין
    בהריון של אגם ה-50 יצא גבוה וה-100 תקין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • לי יצא.
    העמסה של 100 היתה תקינה

[
    יצא לי 181 ה50 מפחדת מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה