ללא מילים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז עוד חודש חלף לו...
    עם תוצאה שלילית של בטא

זה בדיוק אחד מהרגעים האלה שאתה שואל את עצמך מאיפה הכוח להמשיך?...?
    רגע מייאש, מאכזב!
    הייתה בי תקווה ענקית שאסיים עם כל זה החודש.

קשה לי!
    קשה לי להתמודד שוב ושוב עם השאלה של הילד שלי..מתי יהיה לנו תינוק?...
    זה שובר אותי בכל פעם מחדש!!!

סליחה על ההודעה המדוכדכת...
    לפעמים נמאס מהאופטימיות!... היא לא באמת תמיד עוזרת!
    נראה לי שהיום אשתחרר ממנה!
    ומחר?... נראה.. מחר יום חדש!..

5 תגובות
עמוד 1
  • אוי ממוש אני מבינה לליבך כל כך, מותר גם להיות מדוכדכים לפעמים, צריך לתת מקום גם לרגשות האלה. תני לעצמך להתכרבל בבאסה היום ובינתיים אני אהיה אופטימית עבורך!!!! כי בטוח שזה יבוא הרי, אין לי ספק, אבל עד אז קבלי חיבוקים ענקיים

• היי מאמי

אני מבינה ומזדהה איתך לגמרי!

אני חושבת שזה טוב לתת מקום גם לרגשות האלו ....
    אנחנו בני אדם ולא רובוטים ..

לי אין ילדים עדיין אבל יש לי אח קטן שתמיד אומר את אותו משפט
    ״ מתי יהיה לך תינוק בבטן ...״
    וזה הורג אותי כול פעם מחדש!

צריך להאמין ולקוות שתמיד יהיה בסדר
  • כן מבינה אותך הכי טוב שיש גם אני היום התבשרתי על בטא שלילית והתרסקתי לגורמים כל היום מיררתי בבכי וזהו...צריך לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה לעבר המטרה שיהיה לנו בהצלחה ממי
  • כן מבינה אותך הכי טוב שיש גם אני היום התבשרתי על בטא שלילית והתרסקתי לגורמים כל היום מיררתי בבכי וזהו...צריך לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה לעבר המטרה שיהיה לנו בהצלחה ממי
  • מאמי... מותר לך להרגיש כך.. זה לגיטימי לגמרי!
    וכמו שאמרת מחר יום חדש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה