עזרה בהתלבטות חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי, יש לנו ויכוח.
    כולכן ראיתן את התמונה האחרונה של הילדים ובפרט של איתן.
    בעלי אומר שהגיע הזמן לספר אותו.
    אני נגד.
    אבל לי יש ג׳וק לגבי תספורת של ילדים.
    לאביגיל עשיתי קצוות לפני שנתיים ועדיין מצטערת על זה
    מיכל לא ראתה מספריים (לשיער) מימיה.
    אבל הן בנות, זה סיפור אחר. על התספורות שלהן הטלתי ווטו והוא אפילו לא מנסה להגיד לי משהו בנושא.
    אני מודעת לכך שזו השריטה שלי.
    אז אני לא יותר מדי סומכת על כושר השיפוט שלי בנושא.
    מצד שני, אני לא אוהבת ילדים בנים (של אחרים) עם שיער ארוך. זה לא גברי לדעתי.

לדעתכן, הוא צריך תספורת של גבר או שעוד לא?

17 תגובות
עמוד 1
  • לא!
    ממש לא!
    ממש ממש לא!
    הוא חמוד ומקסים עם השיער ככה וכל עוד זה לא מפריע לו בפנים אז למה לגזור?
    אבל...אם את רוצה גבר גבר, אז כן תספרי אותו...בשניה תראי איך מילדון קטן וחמוד הוא הופך לגבר!

לי יש בנים ולכולם שיער ארוך...מאד...על הבכור והקטן תמיד מתבלבלים וחושבים שהם בנות, בעוד שהאמצעי למרות השיער אין ספק שהוא בן- זה משהו בהליכה, בתווי פנים, במבנה גוף..
  • לא יודעת , אני ספרתי את בני בגיל שנה וחצי וצאז הוא כל חודש - חודש וחצי מסתפר אצל ספריט שלי .
    לא מעניינים אותי בנים מאחרים את האמת .
    בני ספרתי ואני שלמה עם זה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני סיפרתי את אורי רק בגיל שנתיים וחצי בערך, בגלל שהשיער כבר היה נכנס לו לעיניים ומפריע מאוד, בשנייה התבגר לי הילד....בשנה שעברה מאז התספורת הראשונה הוא הסתפר רק עוד פעמיים כי הוא ממש פוחד ללכת להסתפר
    אז כרגע הוא עם שיער ארוך חלק (לא ארוך שאפשר לעשות קוקו אבל באורך פוני של ג'סטין ביבר חחח והשיער אחורה מגיע עד העורף...)
    בעיקרון, אם השיער לא מפריע - אפשר להשאיר אותו ככה, השיער שלו לא ממש ארוך. אבל תחשבי על זה שיכול להיות שבגיל מאוחר "מידי" הוא יפחד ללכת להסתפר (או שזאת בעיה רק אצלי

• אני לא הייתי מספרת אותו..אני אוהבת את המראה התינוקי והשיער הגולש שלהם ותספורת ממש מבגרת..את לוקאס סיפרתי בגיל 3 ,היה לו שיער מעלף ועד היום אני מתחרטת
  • אני מספרת את הבנים שלי מגיל צעיר יחסית - השיער שלהם צומח לגובה ולרוחב (כמו "קסדה"

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אני איתך ....תהני מהמצב הקיים...
    אנחנו סיפרנו את דביר בגיל 3 וגם היה לי קשה
    היה לו שיער מהממם...
    מבחינתי עד גיל 3

]
  • אני לא אוהבת בן עם שיער ארוך (וגם בעלי לא מרשה לי לעשות לבנים שלי קוקו) אז סיפרתי את הבנים שלי מוקדם מאוד (בערך סביב גיל שנה).
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני חושבת שלא צריך שזה יגיע למצב שתריבו. הבנתי שכתבת ויכוח אבל שלא יגיע למעבר.
    ואת יכולה להגיד לו יפה שאת ממש רוצה ונהנית כרגע מהשיער שלו ככה ומעדיפה שזה ישאר ככה. סך הכל הוא עוד יצטרך להסתפר כל החיים שלו כרגע הוא ילד קטן ואת רוצה להנות מהתמימות הזאת של ילד קטן ורך עם השיער הראשוני הזה שלו. שיתן לך את הזמן לאט לאט. וזאת לא שריטה את צודקת במה שאת חושבת. אבל פני אליו בעדינות לבעלך תסבירי לו שהוא התינוק שלך שאת רוצה לראות את השיער שלו עדיין ככה. עדיין לא צוחקים מיזה בגן וכל זה כשזה יתחיל כן להפריע אז תורידי לו את זה. אני לא ראיתי תמונה הוא בטח מזה מתוק. אני מתה על ילדים עם שיער ארוך גם אם אלו בנים.
  • תודה, בנות.
    אני רואה שהדעות חלוקות בנושא...
  • בדיוק כמו אצלי . לבן שלי היה יומלדת 3 בחנוכה וכל המשפחה מציקה לי לספר אותו . יש לו שיער חלק מ-ה-מ-ם שהלוואי עלי
  • קודם כל אז מה אם יש לך שריטה בנושא זה הילד שלך...

לדעתי הוא נורא מתוק ככה. לא הייתי נוגעת
  • זה עניין של טעם, מה זה משנה מה אנחנו חושבות?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אנחנו כל חודש וחצי במספרה מגיל שנה וחצי

אני גם לא אוהבת בנים עם שיער ארוך
  • קודם כל זה באמת מאוד חשוב
  • טוב, לי יש חולשה לילדים עם שיער ארוך..את חולי שלי סיפרתי רק בגיל 3.5 לדעתי לכי עם מה שאת אוהבת
  • אני לא בעד להאריך לבנים שיער ברמה של קוקו
    אבל איתן עדיין עם שיער קצר יחסית, רק לא קצוץ... בעיני זה מאוד יפה ככה! לא לגעת בינתיים!

• אני גם לא אוהבת שיער ארוך לבנים,
    את תמיר סיפרתי בפעם הראשונה ברגע שהשיער הגיע לעיניים...

ואם מספרים מגיל צעיר, אז השינוי הוא לא כ"כ דרסטי, לדעתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה