הרפס בשפתיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות

בשבוע 20, והבוקר הופיע לי הרפס על השפתיים בפעם השלישית בחודש האחרון. זה בד"כ ממש לא רגיל אצלי, אני מקבלת הרפס פעם עד פעמיים בשנה.
    לא מרחתי משחה או לקחתי כדורים אבל זה כבר ממש מתחיל להציק...
    מישהי יודעת מה מותר/אסור במקרה כזה?
    בנוסף, מישהי חוותה התפרצויות יתר בזמן הריון? יש קשר?

תודה ויום טוב
5 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    בתור חולה כרונית במחלת ההרפס (לא קשור רק להריון)
    זה בהחלט מבעס ומעצבן - כל פעם שיוצא לי פצע זה ממש הורס לי את השבוע
  • בהריון הקודם עם איתמר היה לי הרפס כמה פעמים זה בהחלט קשור ...לגבי מה אפשר למרוח לא זוכרת סורי . את יכולה לקנות את המדבקות השקופות שקצת מטשטשות את ההרפס ולי לפחות פחות כואב כשיש לי את המדבקה
  • מניסיוני זובירקס לא ממש עוזר ולפני ההריון הייתי לוקחת כדור זובירקס שהיה מקל. מן הסתם כרגע אני לא אמורה לקחת אף כדור..... חשבתי שאולי מישהי תדע על משהו טיבעי שמותר לקחת

• זובירקס ממש עוזר! זה מייבש את הפצע ומונע התפשטות שלו.

החוכמה זה להרגיש את העקיצות האלה לפני שזה יוצא ולמרוח זובירקס. ככה הוא מלכתחילה לא ממש יגדל ויכאב.

לגבי ההריון, אני לא יודעת אם מותר. תשאלי את ערן או בדוקטורס.

• תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה