ראיתם את הסרטון בפייסבוק של האמא המכה הבת #$%$#@ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש סרטון שמראים בפייסבוק שלא יוצא לי מהראש וחבל שראיתי . אמא שמכה את התינוק שלה,זורקת עליו בעוצמה כריות, צובטת אותו ומעיפה אותו(ממש מעיפה אותו) ממנה ברגע שהוא זוחל אליה לקבל קצת אהבה.
    לא כדאי לצפות בזה זה מזעזע, אז לא צירפתי קישור. . אני לא מאמינה לאיזה דרגת שפלות בנאדם יכול להגיע. להתייחס ככה לתינוק חסר ישע שרק מחפש את החום ואהבה של אמא שלו.איך אנשים מסוגלים , ועוד אמא שלו..כל מה שרציתי לעשות שראיתי את זה, זה להוציא אותו משם ולחבק אותו. ומי שצילם את זה הוא יותר גרוע מהאמא !
    חבל ואיך אנשים יכולים להיות כל כך רעים, זה לא נתפס
11 תגובות
עמוד 1
  • יו, ראיתי את ההתחלה וישר כיביתי את זה. לא הייתי מסוגלת להמשיך! הלב שלי כל כך כאב!!!!!!!! אמא מטומטמת!!!!

רותי
  • תוכלי לצרף לינק לפה?
  • תוכלי לצרף קישור ומי שתרצה תכנס ומי שלא אז לא?
  • מצאתי עכשיו בגוגל.
    אני מזועזעת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פייס: ortal_hori

• לא ראיתי

אבל מהתיאור...

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• ממש מצמרר. ראיתי את הכל למרות שהיה כל כך קשה אבל הייתי חייבת לראות מה איתו. הכי כאב שלמרות המכות, שהוא כבר הצליח להרים את הראש הוא זחל אליה ניסה לקבל קצת אהבה או רחמים והיא ממש מעיפה אותו ממנה התחלתי כבר לבכות ולהגיד למחשב "תעזבי אותו כבר.." ורק לרצותלחבק אותו . הסרטון לא יוצא לי מהראש.לא הפסקתי לבכות ובטח כמה עוד תינוקות ללא אהבה עוד יש..

אופק דין, היא באמת הייתה נראית רגועה , זה עושה את זה עוד יותר הזוי כאילו היא נהנית מהחוסר אונים שלו. קשה לי להאמין גם שהיא חושבת שהיא מחנכת אותו, למה בדיוק , לא לבכות..?! ודופקת לו כרית בראש וצביטות, והילדים מסתכלים ועוד מצלמת את זה??? זה נראה שהיא ממש נהנתה מזה ,באמת נקרע הלב..
    אחת ויחידה , את צודקת , בהמה מגינה על הגורים שלה גם מול הטורף הכי אכזרי ויש בני אדם שמתעללים בילדים שלהם, בהמה זו מחמאה בשבילה...
  • לא ממי...בא לקחת ולהכניס לבחורה הזו כדור בראש !!!!
    לה ולכל האינטיליגנטים שעמדו מהצד ולא עשו כלום
    כדי לעצור אותה !
    12 שניות ולא יכלתי להמשיך לצפות...
    בא לחטוף את התינוק מהמסך אליי ..לחבק ...
    כזה בונבון..כמה חבל..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה