איפה עושים מעקב הריון אחרי IVF ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפנו אותי לטיפת חלב הלכתי היום ואמרו לי שזה לא שייך אליהם.
    ויש לי עוד הפניה למרפאה להריון בסיכון גבוה וזה רק בסוף פברואר...
    הייתי אצל רופא נשים של הקופת חולים עשיתי בדיקות דם ושתן ועשה לי עוד אולטרסאונד הכל תקין ברוך ה'.

מה אני אמורה לעשות עכשיו עד סוף פברואר? פשוט להמתין?
    איפה אתן עשיתן מעקב הריון? כי נאמר לי שגם אני לא צריכה את הרופא נשים בקופת חולים אלא רק את המרפאה להריון בסיכון גבוה.

אוףףף אני מבולבלת וחוששת בכל זאת הריון ראשון...

help
1 תגובות
עמוד 1
  • אוקסי היקרה!!!
    מה זה השטות הזאת????
    אני במכבי ואצלי:
    אני אחרי הריון IVF!!! עושה מעקב אצל רופא נשים רגיל מהקופה, שמצאת חן בעיני וקורב לי לבית.. למה סיכון גבוה???
    מעקב הריון אני עושה אצל אחות של מכבי, היא שוקלת אותי, ל.ד, שתן, וכל שאר הבדיקות..
    היא בעצמה ניסתה להפנות אותי כמה פםעמים לטיפת חלב אבל בגלל שאני עומדת לעבור דירה והאחות של טיפת חלב מלווה אותך גם אחרי הלידה החלטתי לחכות עם זה עד אחרי הלידה ואין עם זה שום בעיה!!!!!
    אחות הריון התחלתי בשבוע 12, לפי הפניה של הרופא נשים שלי..
    אחרי שהייתי אצל הרופא נשים הוא הסביר לי הכול מתי ואיזה בדיקות לעשות, מתי לחזור אליו וזהו...
    מקווה שעזרתי!!! בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה