יש לי וידוי קצת מביך.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא יודעת איך להגיד את זה..יש לי פחד מסויים מללכת עם ליעד למקומות :(
    אני מפחדת לצאת ופתאום להרגיש רע ואז פתאום לא יהיה מי שיתפוס אותו..או שהוא נורא ילחץ מזה .. הדאגה שלי אליו היא אובססיה אמיתית :( אני באמת בקושי יוצאת איתו בגלל זה..
    אולי למישהי יש שיטות איך יוצאים מזה?מישהי הרגישה ככה?
5 תגובות
עמוד 1
  • יש שיטה שמשתמשים בה בפוביות נקראת הצפה .... פשוט חושפים לגירוי שכל כך מפחיד !
    הייתה לי חרדה חברתית במשך כמה שנים הדרך שלי להתגבר הייתה חשיפה ...ממש הצפה בדברים שמפחידים אותי ...יצאתי מזה גם בעזרת מטפלת וגם בעזרת כוח רצון שלי ...
  • ברגע שתשני את המחשבה והגישה שלך לדברים את תפסיקי לפחד...

למה את מפחדת?

• למה שתרגישי רע פתאום?

תתחילי מלצאת מתחת לבלוק, כמה ימים...אחכ תצאי איתו יותר רחוק כמה ימים...
    אחכ סתם בשכונה כמה ימים...בהדרגה תתרחקי. ואת תתרגלי, וגם תראי שאת מסוגלת להיות איתו. ובהתחלה אולי תיהיי הזנב שלו אבל ככל שתצאו יותר את תראי שאת פחות הולכת מכופפת, ומביאה לו להתרחק קצת...ועוד קצת...
  • יכול להיות שכל ההתעסקות המתמדת שלי באיך אני מרגישה קשורה בזה שמגיל קטן אני כמו אמא לאמא שלי , יש לה סכרת ואני הילדה שהכי קשורה אליה במשפחה ודואגת לה..משהו שחשבתי עליו עכשיו..תודה בנות אני אנסה לעשות את זה בהדרגה למרות הפחד..
  • טלי גם אני מרגישה את זה
    כשהיא נולדה בכלל פחדתי לצאת איתה ומאז שחזרתי לעבוד אז נהיה לי יותר קל
    אני מנסה להציב לי מטרות,
    ופעם אחת לצאת איתה לקניון פעם לגינה וכל פעם למקום אחר ואני לא מוותרת לעצמי
    אומרים שבסוף זה עובר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה