-
יש לי מלא מה להגיד
יש לך פייסבוק?
-
כן אבל אני לא נותנת אותו לכולם תרשמי לי בפרטי את שלך אני אוסיף אותך
-
Gali levit
-
-
-
התרגשתי!!הזדהתי מאוד במיוחד עם ההתחלה..אני מאמינה בך ואם צלחת את כל זה והבאת חיים לעולם ברור לי שתצלחי כל דבר!
-
וואו!
אני מאחלת לך מכל הלב לזכות באמת בשקט נפשי ולהיות הכי מאושרת בעולם בזכות עצמך ואהבת קרובים שלך.
חיבוק ענק
-
-
וואו..בלי ספק את גיבורה. להצליח לצאת ממצבים כל כך קשים בחיים בזכות עצמך והאמונה שלך זה פשוט נדיר. עודי ותר נדיר לא ליפול למקומות רעים וחשוכים ולבחור בחיים ובאור. נשמע לי שעשית דרך אדירה ועצומה מאז אך עדיין יש לך עקבות שאת מעוניינת להיפטר מהם. אני אישית יכולה להציע לך לפנות לטיפול. זו לא בושה. גם אני עושה את זה כבר כמה שנים בעקבות טראומה שאני עצמי חוויתי ומשם פתרתי גם בעיות נוספות שהיו לי וממשיכה לפתור כל מיני דברים שצצים. קבלי
-
תודה .
-
וואו בהחלט סיפור קשה.
בסופו של דבר את מי שאת , וזה מה שחשוב. הצלחת לשמור על השפיות וליצור חיים נורמטיבים ומשפחה לתפארת. הלכת ללמוד מקצוע קדוש ואת מקדמת את עצמך
בלי להכיר אותך אישית אני גאה בך
מאחלת לך אך ורק טוב
-
מאיוש, את מדהימה בכל מובן!!!
תאמיני בעצמך, כי את מה שאת ומי שאת בזכות מה שעברת!
תמיד תזכרי שמה שלא הורג - מחשל!
שולחת לך טונה של
-
הייתי בטיפול , אבל בעקבות הלידה לא חזרתי ...
-
מאיה , ברור לי שכאן או בכתב בכלל אצליח להעביר לך את מה שאני רוצה.
את עברת בחייך דברים שאף אחד לא צריך לעבור:( זה איום ונורא . איום ונורא!!!!!!!!!!!!!
ואני רוצה שתדעי, שאני גאה בך. על הבחירות שעשית בשביל עצמך. בשביל איתמר ובשביל בן זוגך.
אני לא יודעת אם באמת תוכלי להרגיש נאהבת ע״י בן זוגך. אבל את צודקת, מהילדים זה בהחלט מגיע נקי, ללא מסכות ואינטרסים:-)
למרות כל הזוועות שחווית, את נקיה! אישה טובה ואימא מופלאה. אולי הייתי צריכה להתחיל את התגובה שלי בזה שאת אימא מופלאה!!!!!!!! מניקה ומעניקה. וזה בהחלט לא ברור מאליו. למרות כל מה שעברת את לא נמנעת מאיתמר. את איתו וכולך שם בשבילו ובשביל הגוזל שגדל לך בבטן.
ואת החוזק והחוסן הנפשי שלך את תעבירי לילדייך. ותשמרי עליהם מכל משמר כדי שלא יעברו את מה שאת עברת
-
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי המלאכים של אניה
מאיה , ברור לי שלא כאן או בכתב בכלל אצליח להעביר לך את מה שאני רוצה.
את עברת בחייך דברים שאף אחד לא צריך לעבור:( זה איום ונורא . איום ונורא!!!!!!!!!!!!!
ואני רוצה שתדעי, שאני גאה בך. על הבחירות שעשית בשביל עצמך. בשביל איתמר ובשביל בן זוגך.
אני לא יודעת אם באמת תוכלי להרגיש נאהבת ע״י בן זוגך. אבל את צודקת, מהילדים זה בהחלט מגיע נקי, ללא מסכות ואינטרסים:-)
למרות כל הזוועות שחווית, את נקיה! אישה טובה ואימא מופלאה. אולי הייתי צריכה להתחיל את התגובה שלי בזה שאת אימא מופלאה!!!!!!!! מניקה ומעניקה. וזה בהחלט לא ברור מאליו. למרות כל מה שעברת את לא נמנעת מאיתמר. את איתו וכולך שם בשבילו ובשביל הגוזל שגדל לך בבטן.
ואת החוזק והחוסן הנפשי שלך את תעבירי לילדייך. ותשמרי עליהם מכל משמר כדי שלא יעברו את מה שאת עברת
-
תודה בנות באמת שלא ציפיתי לתגובות
-

אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
היי Eski (מאיה, להבנתי) את לא מכירה אותי, אני חדשה כאן אבל קצת שוטטתי פה לפני כך שכבר יצא לי להכיר אותך מעט. אני נדהמת ממה שתיארת פה, נדהמת מהעוצמה שלך והכוח שהביאו אותך למקום שאת נמצאת בו היום למרות הגיהינום שהיה עולמך כל כך הרבה שנים. את פרצת, יצאת החוצה, צמחת והצלחת! גם רגע כזה שבו את מרגישה שאין לך כוח יותר, שהתעייפת מעיד על חוזקה מדהימה בעיניי כי בחרת לשתף אותנו בו. בחרת לא להיות לבד. כי זה רגע כזה כמו הרבה רגעים קשים שהיו לך מאז, והרבה רגעים שיהיו לך בהמשך ואח״כ את תמשיכי להיות חזקה כמו שאת תמיד עם מסכות או בלי. כי את פה כדי להישאר ולהמשיך ולחיות את החיים הכי טוב שאפשר, לא רק ביחס לנסיבות. בנית לך משהו שאף אחד לא יוכל לקחת ממך, אי קטן של שפיות אבל עצום. את יכולה להיות גאה בעצמך על כך, כמו כולנו שמבינות קצת יותר מי את ומעריצות אותך על כך. אז תשתמשי במי שאת צריכה כדי לקבל חיזוק, כדי להתחזק כשאת רוצה להניח רגע לכאב, תבכי תשברי ואז תאספי הכל ותעמדי חזרה על הרגליים. יש לך בשביל מי להלחם בשדים, ויש לך בשביל מה לשלוף ציפורניים ולהמשיך לטפס מעלה. הילד שלך, זה שקורא לך אמא וזה שבדרך והחיים שלך איתם- הם הסיבה הטובה ביותר להפסיק לנסות לשרוד ולהתחיל לחיות. מחבקת אותך חזק!
-
כל הכבוד לך על הדרך שבחרת, לא כולם מצליחים לחיות חיים נורמלים אחרי דבר כזה,
זה מראה כמה שאת אשה מדהימה, שיש לך רצון להאמין שלא הכל שחור
אני ממש גאה בך!
אני מאחלת לך המון אושר בחיים
-
לא הספקתי לקרוא.

-
קראתי קודם את מה שכתבת והייתי צריכה קצת לעבד את מה שכתבת...
אמנם לא חוויתי את החוויות שאת חויית
מעולם לא הוטרדתי מינית
אבל בכל זאת הרגשתי ממש חיבור למה שכתבת
גם לי הייתה ילדות ובגרות לא קלה
בלשון המעטה
אין לי מושג (ואני שמחה על כך) איך ממשיכים אחרי פגיעות מיניות ופגיעות נפשיות כאלה
אבל אם הגעת לאן שהגעת
כנראה שמצאת את התשובה
את צריכה לברך כל יום על זה שגילית את התשובה
והצלחת לבנות לעצמך חיים אחרים
מגיע לך טוב!
הוא לא אצלך כרגע במקריות
אלא בזכות!
תמשיכי להסתכל על הצד החיובי שמלווה את חייך
וזה איתמר
והאפרוח/ית שבדרך
-
לא הספקתי לקרוא
[/center]
-
לפי הכתובים אני מבינה שעוד חיבוק לא יזיק
-
מאיה, גם אני לא הספקתי לקרוא
אבל רציתי לומר לך בכל זאת כמה מילים
את אולי שכחת, אבל אני לא יכולה לשכוח,
את התקופת ההנקה שעברתי עם נהוראי
איך תמכת בי, איך ליווית אותי, איך עודדת והרגעת ועזרת לי המון המון
נגמר לי החלב
גיליתי שהילד לא אכל כמעט חודש
שהרעבתי אותו והרגשתי שחרב עליי עולמי.
ואז את באת, ובמילותייך ונסיונך הרב נתת לי כזה פוש - שהיה לי כוח עצום
נלחמתי. לא ויתרתי (אחרי עידודים כאלה...) ועשיתי זאת.
נצחתי והחזרתי את ההנקה לכעוד חודשיים-שלושה.
מאיה, את לא היית חייבת לעקוב, להתעניין, לתמוך בי ולעזור.
אבל עשית זאת והחזרת לי את האויר
(זה נשמע כלום, אבל כאמא צעירה ובודדה, זה היה לי אז כל חיי)
אז רציתי לפרגן לך גם עכשיו, מהתגובות ככה שקראתי והבנתי
שאת אישה מיוחדת במינה!
לא אשכח את היד שנתת לי אז, שלא מצאתי הרבה כמוהה
ובכל תגובותייך כאן בפורום אני תמיד מוצאת עצה טובה וחוכמה מופלאה
את אישה זהב. את נבונה ומשפיעה לכולן תמיד
כיף לקרוא! כיף להכירך! וזה רק מעיד על האישיות המדהימה שלך.
שוב תודה, ותפנימי כל מילה שאמרתי
-
לא קראתי אבל לפי התגובות פה אני מבינה שמגיעה לך המון המון אהבה ו