ivf סיבוב שני... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בנות מעדכנת אותכן אחרי אתמול (בטא שלילי) התפרקתי התרסקתי וקיבלתי כוחות חדשים בעיקר מהילדה המדהימה שלי וזהו אני מוכנה לסבב שני למזלי הקפיאו לי את ה 4 עוברים מהפעם הקודמת אז אני יחזיר שוב 2 בעוד שבועיים מחכה כבר...רק שיעבור לי מהר...ובהצלחה
    מאחלת לכולכן בהצלחה ואמןןן שנגיע כבר למטרה
12 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך נשמה המונים של הצלחה שזה יהיה בעזרת השם הטיפול האחרון והמנצח שבסופו תחבקי בייבי בריא. אני נותנת לך טיפ אבל לשיקולך במוקפאים צריך להחזיר תמיד אחד יותר כי הסיכויים יותר פחותים מטריים גם אני החזרתי אתמול שלושה ובטריים חודש שעבר החזרתי שתיים אבל לשיקולך ממי ותיראי גם מה הרופא שלך יגיד בהצלחה ממי וליילה טוב!!!!!
  • בהצלחה מאמי
  • בהצלחה מתוקה!!!
    אני מאחלת לך מכל הלב שהחודש הזה יהיה שלך ותבשרי לנו בשורות טובות!!!!
    תחשבי חיובי יהיה חיובי....
  • בהצלחה, תהיי אופטימית בעזרת השם יהיו בשורות טובות בקרוב
  • תודהה רבה לכן מקסימות!!!
    אוריני נשארו רק 4 מוקפאים אז חשבתי לשמור ושיהיה לי 2-2 כי אם זה לא יתפס בשלושה אז ישאר לי אחד ואז בכלל לא יהיו לי סיכויים טובים....
  • תודהה רבה לכן מקסימות!!!
    אוריני נשארו רק 4 מוקפאים אז חשבתי לשמור ושיהיה לי 2-2 כי אם זה לא יתפס בשלושה אז ישאר לי אחד ואז בכלל לא יהיו לי סיכויים טובים....
  • נופי בהצלחה מותק!
  • המון בהצלחה מתוקה!!!!

• באמת תודה בנות אין עליכן איזה תמיכה ואהבה יש פה בפורום שמחה שאני חלק מזה לא ידעתי שקיימים אנשים כאלה טובים שנותנים הרבה כוח ומחזקים אחד את השני...מדהים לגלות שזה קיים! שבת שלום ומבורכת בננות
  • שהיה המון בהצלחה!!!!!!!!!!!!
  • באמת תודה בנות אין עליכן איזה תמיכה ואהבה יש פה בפורום שמחה שאני חלק מזה לא ידעתי שקיימים אנשים כאלה טובים שנותנים הרבה כוח ומחזקים אחד את השני...מדהים לגלות שזה קיים! שבת שלום ומבורכת בננות
  • מחזיקה לך אצבעות להחזרה איכותית והריון קליל :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה