בננות יש לי שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי פה מטופלת ivf בפרטי? יש לי תור לפרופסור משיח ביום ראשון, אני היה בתחילת המחזור, אני מגיעה אליו עם כל הבדיקות. מה הסיכוי שמתחילים ישר טיפול החודש? ואם לא אז מה הסיבה? אני ממש מתבאסת לפספס חודש

8 תגובות
עמוד 1
  • אני מטופלת פרטי אצל פרופסור בידר באסותא תכלס זה תלוי ברופא אם הוא יירצה שתבצעו את כול הבדיקות לפניי אז סביר להניח שזה ייקח מעט זמן אבל הוא גם יכול לקבוע לך פרוטוקול לאותו החודש בכדי שלא תפספסי את החודש ותוך כדי יגיד לכם לעשות את הבדיקות זה תלויי רק ברופא הרופא שלי ישר נתן לי פרוטוקול ותוך כדי ביצעתי את כול הבדיקות שיהיה בהצלחה
  • היי אוריני אפשר לשאול כמה עולה לך הטיפול אצל בידר באסותא?

תודה
  • אוריני תודה מתוקה זה מעודד, מה גם שיש לי כבר את כל הבדיקות מלבד hif שלוקח שבועיים לתוצאות.

• ממש לא נראה לי שבגלל hiv הוא יידחה את החודש נראה לי שכבר ביום ראשון הוא ייתן לך פרוטוקות ומרשמים לזריקות שתצטרכי לקנות גם לי הייתה חסרה הבדיקה הזאת ואחר כך השלמתי אותה שיהיה בהצלחהההה תעדכני
  • ג'סי בובה גם אני התחלתי את התהליך עוד לפני שהתחלתי עם כל הבדיקות הרופא נתן לי את המרשם והפרוטוקול והתחלנו ואת הבדיקה של ה hiv הוא קיבל ממש בדקה ה-90 לפני השאיבה התחלתי טיפול בדיוק אחריי שבועיים מהפגישה הראשונה שלנו עם הרופא פשוט מדהים מרוצה ממנו מאוד והגעתי אליו מהקופת חולים בהמלצה של אורטל המקסימה!
  • יו ממי אין לך מושג כמה זה מעודד אותי!!! אני ממש לא רוצה להגיע אליו לשיחת הכירות... יש לי מספיק מכרים חחחחח. טוב יאללה זה מחר בבוקר, מקווה לבשורות טובות

• שיהיה בהצלחה!
  • תודה מתוקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה