תודה לכולכן
הגננת אומרת שהיא תדבר איתי ביום שני לגבי מה שהיא חושבת והיא לא מתכוונת להגיד דברים חדשים כי אני פחות או יותר כבר יודעת מה היא חושבת וגם היא סיפרה שהיתה פסיכולוגית בגן שראתה ילד אחר ובאה בשביל ילד אחר וצפתה וראתה גם את הבן שלי ויש לה דיעה אז את הפגישה עם הפסיכולוגית אני ובעלי והגננת נעשה יום אחר שהיא תגיד לי את התאריך ונשב ונחשוב.
היום אמרתי לה שאני רוצה לדעת את האמת ולא משנה שלי קשה ולא משנה שלי נשרף הלב אני רוצה את האמת בפנים גם אם היא הכי כואבת. אז שזה יגיע אספר לכן מה היא אמרה לי ביום שני ומה יהיה בפגישה עם הפסיכולוגית.
ביום ראשון אני אארגן לו טיפול רגשי ונתחיל ללכת בהקדם האפשרי.
לגבי החוג סוסים זה מדהים אבל כי יש יותר מידי טיפולים כבר וגם ה טיפול הזה של הרגשי שלא להעמיס עליו אני גם את זה אכניס בהמשך.
אני חושבת שהוא שמע את המילה כישלון איפשהו אולי כי בגן עושים לו ומציירים לי ועוזרים לו אז מישהו אמר לו כישלון כי ממני הוא לא שמע משהו כזה לעולם.
לינבר זה לא שאני רוצה להיות חולה ולמות בגלל השיגיו הנמוכים ממש לא אני אוהבת אותו בכל מצב גם אם היה אוטיסט אבל אני כואבת בשבילו שיש לו קשיים שיצטרך להתמודד עם הקשיים האלו בחיים שיצטרך להתמודד עם קשיים ושוני בבית הספר גן וכל השאר. מיזה הכאב שלי הנוראי. אבל למות? זה טימטום ואגואיסטיות כי באמת מי יטפל בו ויהיה לצידו? אבל אני לעולם לא מעבירה לו את המסר הזה אני לא בוכה לידו בכלל אני לא עצבנית לידו אני לא עצובה לידו אני מחבקת אותו ואומרת לו שהוא הילד הכי הכי הכי יקר וחכם שיש מכולם. כך אני אומרת לו תמיד.
אבל זה באמת לא הגיוני מה שכתבתי על הסוכרת. בהתחלה חשבתי שזה נכון אבל אחרי כמה הודעות שכתבתן לא בהתחלה לאט לאט אחרי כל ההודעות אבל במיוחד אחרי ההודעה שלך לינבר הבנתי שאני לא רוצה למות. אני אחייה!!!!!!!! ואני אתמודד!!!!!!!! ואני אעזור לילד שלי כמה שיותר!!!!!!! כי אני אוהבת את הילד שלי מאוד והוא אהבת חיי. הוא החיים שלי.
רק לא הבנתי לינבר מה הכוונה לאמיתית.
וגם הרעיון של לא להיות עם הילד בטיפולים נשמע לי מעולה. מ ע ו ל ה אבל זה לא מילה ממש מעולה. לא יודעת איך לא חשבתי על זה. דווקא באתי למרפאה בעיסוק ולא תמיד האמהות בתוך החדר ותמיד חשבתי לעצמי כמה שהן טועות והן לא רואות מה שהילד עושה אבל בעצם אני זאת שטעיתי כי ישבתי שם והוא אולי מרגיש לחץ או שאני רוצה לראות הצלחה. זה רעיון גדול אני לא אהיה איתו בפנים.
ממש תודה לכל אחת ואחת מכן.