עדיין אין שק הריון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך לחששות שלי הייתי אצל הרופא והוא לא ראה שק הריון, מאחר לי 5 ימים מחזור אחרון 17.12 לאחר גרידה שנמשך שבוע וחצי!! הרופא נתן לי בדיקת דם ואמר לי לעשות בעוד שבוע במידה והווסת לא תגיע , והוא אמר שרירית הרחם עבה. מה זה אומר ???? איך אני אחכה שבוע ?? הבטן שלי מתהפכת מהמחשבות והאי ודעות הזאת. יש מישהי עם התנסות דומה???
5 תגובות
עמוד 1
  • תנשמי עמוק נשמה . הכל יהיה בסדר.
    יכול ליהיות שאת בשבוע ממש מוקדם ואת צריכה לחכות.
    רק בדיקת דם כרגע תאשר הריון אז רוצי לעשות!

הלוואי ותבשרי לנו בשורות טובות.
    תעדכני אותנו
  • רירית עבה מעידה על כך שאכן יכול להתקיים הריון
    ברירית דקה כמו שלוקחים גלולות הסיכוי להקלט ולשמור על ההריון נמוכה
    אם זיכרוני אינו מטעה
    ברמת העיקרון עפ מה שאני יודעת במידה ומתקיים אולטרסאונד וגינאלי אמור להיות שק הריון לא יאוחר משבוע 5 לפי המחשבון את בשבוע 4+4 כלומר שסיכויים עדיין קיימים
    אבל אל תפתחי ציפיות כי אין לדעת..
    ברור שזה לא קל במיוחד לאור מה שעברת
    תנסי להיות עסוקה בדברים שכיף לך בהם תאכלי תשתי תנוחי תהיי חיובית ואני מחזיקה אצבעות שאכן נקלטת
    תעשי בדיקת שבוע הבא כמו שהוא ביקש
    ונקווה לטוב שבת שלום

משנכנס אדר מרבין בשמחה :)
  • בנות תודה רבה על התגובות מקווה לטוב
  • ריקית עבה אכן מראה על סיכוי להריון...
    אוי כמה קשה ההמתנה הזאת אבל בע״ה אולי זה ישתלם.
    תשמרי על עצמך

שבת שלום
  • קודם כל אם בדיקה ביתית הראתה 2 פסים - כבר סימן שאת בהריון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה