שאלה לאופות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מבינה בבלנדרים מעבדי מזון ובהבדלים ביניהם.
    איזה מהם הוא זה שצריך לחפש להכנות של בצקים?
    חוץ מהKMIX המהמם?

8 תגובות
עמוד 1
  • בעיקרון בכל מיקסר כמעט אפשר לעבד בצק, עם הוו גיטרה
    יש מיקסרים בכל טווח המחירים
    חלק מהבצקים אפשר להכין במעבד מזון
    לי יש את ה kmix מאוד ממליצה
    יש גם את הקיצנייד
    תלוי מה את מחפשת

• מעבד מזון בעיקר חותך, קוצץ דברים
    מיקסרים (Kmix, KitchenAid ודומיו) הם אלה שמערבבים וטובים לבצקים, בלילות של עוגות ושלל מאפים אחרים
  • אבל הוא יקר נורא,לא?

• יש זולים ופשוטים הרבה יותר -
    http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-foodproccessor&db24927=24977&orderby=price
    הכל תלוי בכמה את באמת תשתמשי בו, מה התדירות.
    אם מדובר באפיה של פעם ב... ודברים לא מסובכים שמצריכים מיקסר חזק
    אז אפשר להסתפק בהכי פשוט שיש (מה שאני עשיתי עד הkmix)
    אבל אם את בקטע של אפיה תדירה ומחפשת חיים קלים ונוחים אז כדאי להשקיע באחד יקר יותר
    מה גם שמיקסר כמו kmix או kitchenaid זה מיקסר שמחזיק מעמד גם 8-10 שני אחרי הקניה,
    בעוד שמיקסר שעולה 70-100 ש"ח סביר שישבוק חיים כעבור שנה עד שנתיים במקרה הטוב.

מעבר לזה שעם הציוד באה ההשראה, מאז שיש לי אותו אני מכינה דברים טעימים בתדירות של כמה פעמים בשבוע
  • אם היה זמן. אני גם הייתי לומדת להכין פשטידות ואת עוגת הפאדג' של ליהי והייתי הופכת לפרה:)
    יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

• יש לי מיקסר של פיליפס קטן והוא משרת אותי די יפה כאחת שאוהבת לאפות נכון לא בתדירות ואם צריך לעשות עוגה ענקית כמו המגש החד פעמי הענקי אז אני עובדת בשני חלקים או מארחת ואני עושה כמות נכבדת של לחמניות גבינה
    אבל זה מה קיבלתי מתנה אין לי כסך לטובים יותר בעה בעתיד...
    הוא גם נשלף לעבודה ידנית.....
    והמעבד מזון שלנו גם מתנה אם בלנדר של מורפי ריצרדס
    וגם הוא נחמד הייתה בו אופציה של הקצפה וזה היה גרוע השתמשתי פעם אחת והעפתי את ההקצפה לפח... זה ממש היה על הפנים...
    בהצלחה
  • אם את לא אופה הרבה את יכולה אפילו ללוש בצק בידיים בלי מיקסר,
    או לקנות מיקסר יותר פשוט במחיר זול יותר

• יש לי מיקסר שיש בו הקצפה קיצוץ..אבל אין בו גיטרה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה