בחילות-איך מתמודדים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני בתחילת שבוע 6 להריון, ומתחילה להבין שההריון הוא לא כ״כ קל ומהנה כמו שחשבתי (לפחות בהתחלה)..
    כבר שבוע שאני עם בחילות נוראיותתתת, הקאתי פעמיים ופשוט מתחילה לפחד מהבקרים !
    הבחילות תוקפות אותי בין 10 ל12 בבוקר.
    אני גרה בארה״ב והרופאת נשים רשמה לי זופרן (נגד בחילות).
    אני ממש לא רוצה ליטול תרופות, אז איך מתמודדים עם זה???
    ממש קשה.. כל פעם שאני בהתקף בחילה אני מתחילה לבכות ...
14 תגובות
עמוד 1
  • מה שלי עזר זה ביסקוויטים, לחם בצנים או כל קרקר שיעשה לך טוב וללעוס קרח..

זה יעבור עוד מעט...
  • זופרן הוא בדרכ לנשים שמקיאות המון בדרכ
    לבחילות קחי ליד המיטה צנימים ואיך שאת פותחת עיינים קחי ביס
    כן אפילו לפני הצחצוח יש נשים שהציחצוח גורם לעוד יותר בחילה
    תאכלי ארוחות קטנות ותמצצי לימון
    יש כדורי גינגרול טבעיים לא יודעת אם יש בחול אם כן מומלץ
    יש נשים ששקדים עוזרים להם
    סוכריות חמוצות
    שימי לב לא לעורר חומציות של הקיבה
    בכל מקרה למרות הקושי ואני מבינה מאוד אותך...
    וזכרי שזה למען מטרה טובה
    בהצלהח שימשיך קל ותקין

• לי עזר למצוץ קוביית קרח.
    אפשר להיעזר בלימון - או למצוץ אותו או בתוך מים (בלי סוכר)
  • אויייי מסכנונת, אני כל כך מבינה אותך אני כבר בשבוע 15+ ורק עכשיו מתחילה לחוש הקלה בבחילות וההקאות....... זה מאוד קשה התקופה הזו, גם אני בכיתי המון אבל........ זה משתפר עם הזמן ובתקווה שגם נעלם, לי עזר מידי פעם לימונדה וגם קצת קרח אבל כעיקרון רק הזמן עוזר..... שיעבור מהר יקירתי.
  • אני פשוט הייתי מבלה את השבועות הראשונים בשירותים מידי בוקר . מעל האסלה .. עם בחילות נוראיות .. מילא להקיא ושזה יעבור אבל לא .... רק בחילות ..
    עד שעליתי על זה שכפית סוכר לפני שהכל מתחיל - מרגיעה לי הכללל ומשנה לי את הטעם בפה ...

בשלב יותר מאוחר הייתי סוחבת איתי גם חצי לימון לכל מקום - למקרה ו....

• מים עם לימון , קרקרים יבשים וסודה עזרו לי מאוד עם הבחילות
  • זופרן זו תרופה קצת מוגזמת רק לבחילות... לי נתנו אותה עקב הקאות מרובות ( 6 ביום בערך..) ובחילות לאורך כל היום... יש תרופות יותר עדינות...
    לי עזר מים עם לימון( סחוט פנימה) בלי סוכר
    ויש גם סוכריות למציצה מג׳ינג׳ר

שיעבור לך במהרה

• תודה לכולן נשמות!!!
    אתמול היה היום הקשה ביותר עד כה...
    הבחילות התחילו קצת לפני 10 בבוקר, התלוו עם הקאה אחת ובחילות לאורך כ-ל היום!!!
    זה פשוט היה סיוט! כבר פתחתי את העיניים עכשיו, ומפחדת שזה אוטוטו יתחיל...
    גם מבלה הרבה זמן מעל האסלה, ועד שיוצאת הקאה, מרטיבה אותה בינתיים עם הדמעות שלי..
    כמעט ולא אכלתי אתמול. יודעת שזה חמור מאוד!
    כנראה אנסה לראשונה היום את הזופרן, אחרת עוד לפחות 7 שבועות כאלה (כשאני מושבתת כל היום) באמת סיוט שאי אפשר לעבור אותו ללא איזו תרופה. מאוד מקווה שלא תגרום נזק חלילה!
    ניסיתי אתמול למצוץ לימון, עזר לאיזה דקה, אבל אח״כ התחלתי להרגיש מן חומציות בבית עם דקירות מעצבנות.. אוכלת קרקרים, וכלום..רק כדאי למלא קצת את הקיבה..
    סודה, גם לא משהו... רק עושה לי גרפסים שגורמים לי לבחילה עוד יותר...
    אוףףףף בננות, לא קל להיות אישה :(

שוב תודה לכולן והמון בהצלחה!!
  • והיום דווקא עובר לי ללא בחילות...
    הצלחתי אפילו להכין לי מרק עוף ולאכול אותו גם... (כשעד עכשיו נגעלתי מעופות/בשר/דגים/נקניקים)..
    יש סיבה לדאגה??????
  • אין שום סיבה לדאגה
    בחילות או חוסר בבחילות לא מעידים על כלום

• מה עם סוכריות ג'ינג'ר ?

לי זה לא ממש פותר את הבעיה, אבל ממתן אותה (גם אני בשלב של בחילות בוקר / ערב - זה לא ממש קבוע, לפעמים זה מתחיל בבוקר ולפעמים בחמש אחר הצהריים...) - את יכולה לנסות פעם אחת הג'ינג'ר לבדוק אם עוזר לך...
  • תודה לאל אין לי ניסיון בבחילות והקאות 5555
    תרגישי טוב

• תודה לכן..
    חיפשתי היום סוכריות ג׳ינג׳ר , לצערי לא מצאתי.. רק את הסוג של הפירות היבשים, שטעמו מזעזע פשוט (המסוכר והדל סוכר)
    אז נשברתי ונטרלתי זופרן לראשונה.
    מקווה שיהיה בסדר ב״ה.. עזר מעט, הצלחתי להכניס אפילו קצת בשר לפה אחרי קרוב לשבועיים-3
  • *נטלתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה