כאב בבטן תחתונה בהריון עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב, אני ממש דואגת להריון שמתחיל אצלי כי פעם קודמת הפלתי בשבוע 8 . אני סובלת מכאבי בטן תחתונה בצד ימין כבר 12 שנים שמופיע בדרך כלל שבוע לפני הווסת, כאבי בטן ממש חזקים שבאים בהתקפים- עשו לי את כל הבדיקות כמעט כולל שלילה לאנדומטריוזיס בניתוח לפרוסקופיה,ופשוט לא יודעים מזה.. הייתי בטוחה שברגע שאני אהיה בהריון הכאב לא יגיע כי הוא קשור לווסת אך יש לי את הכאב גם בהריון הקודם וגם בהריון הנוכחי, חשוב לי לציין שבהריון הקודם גם אחרי שהיה לי כאבים ראו דופק וההריון המשיך להתפתח, אבל אני ממש דואגת שהכאב יכול לגרום לי לנזק, אולי מישהיא שמעה, מכירה או חוותה כאבים בבטן מאיזה שהוא סוג ועברה הריון תקין??? אשמח לעזרה 
7 תגובות
עמוד 1
  • כאבים בהריון הם דבר שכיח איזה שבוע את?
    אני בשתי ההריונות סבלתי מכאבי בטן חזקים יותר בהריון הראשון
    חשבתי שאני הולכת לקבל מחזור לפני שידעתי בכלל על ההריון.
    על תשכחי שהרחם גדל וזו תופעה שיכולה לגרום לכאבים מסויימים
    כל עוד אין דימום או משהו חריג שמצריך בדיקה
    אני לא חושבת שיש סיבה לדאגה, תרגישי טוב.
    [/center]
  • אני ממש ממש בהתחלה עוד לא נצפה שק הריון..
    אני פשוט מפחדת שאם ממש כואבת הבטן (ואצלי זה בעצם כאב כרוני שהיה לפני ההריון) אז זה יכול לגרום להפלה, תודה על התגובה המעודדת
  • היי יקירה, בוקר טוב!

קודם כל כאבים בהריון זה אכן דבר מאוד שכיח וזה לא בהכרח מצביע על אי תקינות.

אני לא חושבת שכאב לכשעצמו יכול לגרום לנזק- במיוחד אם לא מצאו סיבה ממשית לקיומו- כך שמבחינה רפואית הכל אצלך תקין

• באמת תודה הצלחת לעודד אותי הייתה רופאה שאמרה לי לא מזמן שאם לא מצאו כלום אז זה דבר טוב, אני באמת מנסה להרגע ולחשוב מחשבות חיוביות
  • היי קודם כל תיגשי להיבדק בדחיפות רק למען הסר הספק איך שאומרים אומרים..לשלול כל דבר שקשור לאיזשהי בעיה בהריון עצמו..
    לגבי כאבי בטן בצד ימין אני בעצמי סובלת מזה כל החיים או בערך מגיל 17..כל דבר שיכול לקרות נותן סיבה לכאב חד בבטן תחתונה ימנית כולל התעטשות שיעול ואפילו פיהוק חזק כשלוקחים ממש אויר מהריאות..גם אני נימצאת כרגע ביצומן של בדיקות מקיפות בבתי חולים ואחד הרופאים קושר את זה לכאבי ביוץ

• [/center]
  • לשירין, אני סובלת מהכאבים ממש יומיים שלושה לאחר הביוץ, הייתי גם אצל גסטרו וגם הדבר היחיד שאני יכולה עוד לחשוב עליו זה מעי רגיז, במשך השנים גם שמתי לב שמזונות מסויימים משפיעים עלי, אבל הכאב הזה יכול להופיע חוץ מהזמן הקהו שלו כביכול, כשאני מתרגשת ממשהו... זה נורא מתסכל לא לדעת. את כבר ילדת?? ואם כן אז סבלת מהכאבים שיש לך בזמן ההריון?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה