פנינים מפיו של המתוק שלי הקטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה מתוק הבן שלי
    היום היו לי כמה חילופי מילים עם בעלי לא ממש נעימים אבל לא צעקות ולא מילים לא יפות רק קצת כעס אז הבן שלי המתוק הזה אומר לי אמא תבקשי מאבא סליחה וגם הוא יבקש אז ביקשתי מאבא סליחה ואז הוא הלך לאבא וביקש שיבקש ממני סליחה וגם אבא ביקש ממני סליחה ואז הילד צועק ואומר יווווווווו איזה כיףףףףף התגברתםםםםם
    כאילו התגברנו על הריב
    חחחחחחחחחחחחחחחחח צוחקת אושר אושר ענקי ממש. הכל בולשיט שטויות גן קטן גן גדול פחות לדעת לעשות את זה יותר לדעת לעשות העיקר שהוא מקסים ומתוק ושאני אוהבת אותו כלכך
5 תגובות
עמוד 1

• חחחחחחחחחחחחח איזה אמא מפגרת אני ואני עוד רציתי למות מסוכרת. ואחרי זה הייתי רואה אותו משמיים שמח מאושר מתחתן מביא ילדים לעולם אולי מתעסק באיזה מקצוע מכובד והייתי כואבת. מתוקי אז הוא קצת יותר איטי ביג דיל והוא ילד חכם ומתוק.

• תודה רותי מתוקה
  • מתוקי ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה