טיפולי פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

לפני שנתיים הפסקתי גלולות ונכנסנו ישר להריון. מתחילת ההריון היה דימום שהלך והתגבר ונגמר בהפלה וגרידא. מאז אנחנו מנסים. התחלנו טיפולי פוריות לפני חצי שנה עברנו את שלב האיקאקלומין ונמצאים לקראת סוף שלב הזרקת מנוגון. חודש אחרון היה הריון כימי. מרגישה מאוכזבת מאוד משירותי מכבי. פספסנו החודש ביוץ בגלל חוסר תקשורת עם הרופא והאחיות. רציתי לשאול האם הזרקת מנוגון בזמן ביוץ עלולה לפגוע במשהו? כנראה שהזרקנו מנוגון בזמן התרחשות הביוץ בגלל הוראות לא נכונות שקיבלנו וחוסר מענה.

כבר מותשת.
    מצטרפת לפורום לנסות לגייס כוחות מחודשים לעוד נסיונות.

שבוע טוב לכולן ובהצלחה.
    נטע
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, קודם כל ברוכה הבאה! לגבי השאלה שלך אני לא ממש יודעת אבל כדאי לך לשאול את ד"ר מוריה בפורום רופאים. לגבי מכבי, גם אני הייתי מטופלת שם ועזבתי בגלל סיבות דומות....שיהיה בהצלחה!!!!

• היי ,
    אני גם מטופלת במכבי ,בריאות האישה
    סיימתי את השלב של הזרעות שאגב גם לי היה הריון כימי בהזרעה שניה,
    וכרגע מחכה לקבל מחזור / או לא לקבל :) בשביל להתחיל בהפרייה ואגב ...
    רק בשביל ליישר את הקו , קבלתי אישור וטופס התחייבות יום למחרת ממה שהגשתי טפסים לועדה ... זריזות חיובית :) כך שלא הכל במכבי שחור :)
    אגב גם את הפרייה אעבור במעקב דל מכבי - הצטרפתי לפרואקט. שמנהל רופא שלי .. רק שאיבה והחזרה בבח׳ אלישע ...
    המלצה שלי - לא לחכות ולעבור להפרייה ... זה באמת מגדיל סיכויים משמעותי ..
    בהצלחה לכולנו:)
  • הי בנות,
    לא חושבת שצריך לקפוץ להפריות הרי הiui האחרון דווקא עבד. גם בהריון הראשון הצלחנו ספונטני ועוד חודש ראשון אחרי שהפסקנו גלולות. לא מבינה למה לא הולך לנו עשינו את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין אצל שנינו. יש רק את בדיקות היקרות שהקופות נותנות אחרי 3 הפלות כמו קרישיות יתר..
    אשמח להכיר אתכן ואת הסיפורים שלכן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה