היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה יום רביעי האחרון 16/01/13 הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים שעה 12:30 הייתי כבר לאחר ההחזרה השאלה שלי כמה זמן אחרי יש השתרשות( כמובן אם מתרחשת ההשתרשות) היום אני 4 ימים אחרי ההחזרה לא כולל את יום ההחזרה בנוסף אתמול בליילה כשנכנסתי לישון הרגשתי כמו כאבי מחזור קלים יש לי גם מידי פעם כאבים קלילים בחזה אוף אני מפחדת שגם החודש הלך לי אין לי כוחות לחזור לעוד סבב אין לי מושג מאיפה להביא את הכוחות שוב
6 תגובות
עמוד 1
אם אני לא טועה ומטעה אז בהפרייה זה בערך זמן ההשתרשות! בשורות טובות
הי מותק, ההשתרשות אורכת 5 ימים מההחזרה
נכנסתי קצת לחיפושים באינטרנט ומה שרשום שם שבמוקפאים ההשרשה היא בין 24 עד 36 שעות אוף לא יודעת כבר מה לחשוב הצליח נכשל הנה שוב אני פקעת עצבים עד יום שני הבא יום הבטא אני אטפס על קירות אני שבוע אחרי ביוץ וכבר מרגישה את סימני הווסת הארורה.
אוריני ממיייי תחשבי חיובי חכי זה עוד מוקדם לדעת...מחזיקה לך אצבעות הלוואייי שהחודש הזה יהיה שלך!! תזכירי לי ממי מה הייתה הבעיה אצלכם שהתחלתם עם הivf?
אוריני ממיייי תחשבי חיובי חכי זה עוד מוקדם לדעת...מחזיקה לך אצבעות הלוואייי שהחודש הזה יהיה שלך!! תזכירי לי ממי מה הייתה הבעיה אצלכם שהתחלתם עם הivf?
ההשרשה הוא בין היום ה-4 ל-5, העובר צריך להיות כבר מחולק ל-100 תאים בערך...