בנות שעברו קיסרי שני ומעלה...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה נכון שאם אני לא יולדת עד שבוע 40 אז מכניסים אותי ישר לניתוח קיסרי בגלל שאסור לי לקבל זירוז?
10 תגובות
עמוד 1
  • מה?! תראי את ליבי! אחרי קיסרה ילדה 2 לידות טבעיות! למה שאת לא תוכלי?

ומי זאת הרופאה הזאת שרק מבהילה אותך לשווא?
  • אבל השאלה אם ליבי ילדה לפני שבוע 40? כי אם כן אז זה אפשרי ככה אמרו לי......למשל את יהונתן ילדתי בשבוע 41 בגלל זה אני מפחדת שגם זאתי תחליט להתנחל ואז אי אפשר יהיה לתת לי זירוז
  • אין לי מושג לא עברתי קיסרי
    אבל מאחלת לך לידה טיבעית קלה קלה קלה והכי חשוב בידיים מלאות

• שאלי את ד״ר ערן

• אכן אחרי קיסרי לא ממליצים לתת זרוז
    וגם לך לא הייתי ממליצה לבקש
    הפחד בלידה טבעית אחרי קיסרי היא לקרע ברחם
    אז הרופא שלי (שהוא מנהל מחלקת יולדות בבית ירושלמי) אמר לי מפורשות שאין מניעה לנסות ללדת טבעי אבל אם אני רוצה לצמצם את הסיכון שיקרה לי משהו
    לא ללכת עם הראש בקיר
    אם הלידה מתעכבת לא למשוך אותה הרבה כי אז הסיכון של הקרע עולה כי מופעל לחץ רב על הרחם

מה שלא נכון זה שאם את לא יולדת עד שבוע 40 מכניסים ישר לקיסרי
    למה לידה טבעית לא יכולה להתפתח לבד גם בשבוע 41?

אחותי הגדולה ילדה את הראשון טבעי בשבוע 37
    את השנייה בקיסרי חירום בשבוע 37
    ובשלישי סחבה עד שבוע 41 שהתפתחה לידה לבד
    בסוף שהייתה בפתיחה של 6 התחילו גם אז ירידות דופק
    והיא נאלצה להכנס לניתוח
    אבל הפואנטה שניסתה טבעי גם בשבוע 41

מה שאני הייתי ממליצה לך לעשות
    זה לבקש סטריפינג בשבוע 38 ככה
    ולחשוב טוב
    אם הצלחת טבעי מעולה
    אם לא לא נורא
    יהיה בסדר
    אני לקראת קיסרי שלישי ב"ה
    אני לא אשקר שאני לא משקשקת
    אבל מקווה לטוב

• כמו שאחוה רשמה... אין מניעה ללידה טבעית אך זרוז לא נותנים.. אם לידה לא מתפתחת לבד עד שבוע 40 ממליצים על קיסרי על מנת שלא יהפוך לחירום אבל נותנים להמתין גם עד 41 אם יש היתכנות ללידה ( מחיקה/ פתיחה/ צירים). גם אני מקווה בפעם הבאה ללדת טבעי אבל הכי חשוב ששניכם תצאו בריאים מהלידה!

• היי בובה
  • אני כבר ממש מבולבלת כל אחד אומר לי משהו אחר
  • ????.....

• בגדול הרופא שלך אמור לעשות לך...
    אם לא
    לכי למרכז לבריאות האישה ותבקשי שם
    בביה"ח חבל כי גובים כסף על זה שהולכים לביה"ח סתם ואז את צריכה להוצאי התחייבות וטאררם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה