היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מאמי מה איתך? אך ההריון יש חדש צירים משהו? איפה את מתכוונת ללדת?
10 תגובות
עמוד 1
לא איזה צירים ואיזה נעליים אני אמנם יולדת בקסרי אבל אני מהסוחבות לפני כמה ימים נבשקתי אצל הרופא שאמר שהכל סגור ומסוגר בגלל זה הרופא גם מרשה לי למשוך ולא לקבוע תאריך מראש לקיסרי בשבוע 38
אני עתידה ללדת בשערי צדק ב"ה
מה איתך?
איפה את?
אה את יולדת בקיסרי שיהיה בקלות בקלות והכי חשוב בידיים מלאות
בלידה של אוראלי ילדתי בשערי צדק - והייתי מרוצה אבל בגלל שעכשיו אני גרה במצפה יריחו והר הצופים הכי קרוב לי לבית כניראה שאני אצטרך ללכת לשם בכל אופן נרשמתי גם לפה וגם לפה
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
שימרית - אני לא יודעת אך זה בשאר בתי החולים אבל בבתי החולים בירושלים כדי להרשם לפני הלידה זה מה שאמרו לי בכל אופן בהריון של אוראלי וזה מה שעשיתי עכשיו
כן לצערי אני קיסרי אני משקשקת שאין דברים כאלה... גם לך בהצלחה שתצאי בידיים מלאות אני אישית ממליצה לך לעשות מאמץ ללדת בשערי צדק שמעתי ים ביקורות לא טובות על הר הצופים באיזה שבוע ילדת את אוראל? שמרית, לא יודעת איך זה בכל הארץ בירושלים נרשמים זה לא אומר שאם לא נרשמת לא יקבלו אותך
וואללההה... פעם ראשונה שאני שומעת שנרשמים כשלא מדובר בניתוח קיסרי
"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
את אוראלי ילדתי בשבוע 39+4 ימים אני רוצה ללדת בשערי צדק - אבל ניראה בשעת אמת מה קורה איתי
מקווה שגם הפעם תלדי בתאריך כזה זה השבוע האידיאלי! לא לפני ולא אחרי! ומקווה שתוכלי להגיע לשערי צדק
המון בהצלחה לשתיכן. והכיקר בידיים מלאות.
גם אני לא שמעתי שצריך להרשם!
תודה ויקי
זה מנהג ירושלמי זה ועוד הרבה דברים מוזרים שאופיינים רק לעיר המוזרה הזאת פשוט יש כאן אוכלוסייה יולדת גדולה (הרבה חרדים ובני ודודים) וכדי להערך כמה שאפשר הם עושים את זה ששאלתי למה בפעם הראשונה הם תרצו את זה במענק לידה