הפרשות חומות אני בלחץץץץ עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהמשך להודעה שלי משבוע שעבר שהייתי אצל הרופא והוא לא ראה עדיין שק הריון (ווסת אחרון 17.12.12 ) ונתן לי לעשות בדיקת דם ביום ה' הקרוב, (2 בדיקות ביתיות חיוביות יצאו לי) אני לאחר הפלה הריון ראשון, שבוע 8, והיום מאחר לי כבר 8 ימים והלכתי לשירותים והיה לי הפרשה חומה שהולכת ומתגברת .. נראה לי
    ואני ממש מפחדת לראות ממש דם ולהבין שזה מחזור.. עזרררה בבקשה
9 תגובות
עמוד 1
  • בובה קודם כל להירגע...

הפרשות חומות יכולות להיות גם בהריון תקין... אין הרבה מה לעשות חוץ מלהמתין לבדיקת דם לראות הכפלה.

תחשבי חיובי

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • כמו שסמיילי רשמה... הפרשות חומות יכולות להיות בהריון תקין . לי היו ועדיין יש לפעמים ... ואני כבר שבוע 13 ...אז נשאר רק להמתין ...בהצלחה
  • כן קראתי שזה יכול להיות אבל בגלל מה שעברתי עם ההפלה אז כל דבר מבהיל אותי, אני מנסה שלא אבל קשה לי מאוד
  • מאמי זה מובן לגמרי, אבל קחי נשימה עמוקה ותמיד תחשבי חיובי

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • זה פשוט מעצבן אותי גם שמי שלא עבר את זה אומר לי תרגעי מקסימום פעם הבאה ... ושאם אני ככה במתח אני לא יוכל להעביר את כל ההריון ככה!! אבל מה זה לא טבעי שאני בלחץ מכל דבר שקורה לי???
  • זה הכי טבעי!!!! אבל מי שאומר לך את זה פשוט כנראה רוצה לחזק אותך שאם חלילה חס ושלום זה לא יצליח אל לך להתייאש. נכון, חסר טאקט לחלוטין אבל אני מאמינה שזה בא מכוונה טובה.

ותאמיני לי שאני יודעת בדיוק מה את מרגישה מנסיון

• תודה
  • היי,
    קודם כל לנשום ולהירגע... אין לך הרבה מה לעשות עכשיו חוץ מלהמתין לתשובות בדיקת הדם...
    שנית,
    אני יכולה לומר לך מניסיון שלי,
    בהריון הנוכחי לא ידעתי שאני בהריון והיה לי דימום ממש כמו מחזור עד שבוע 13!
    מסתבר שזה אפשרי בהריון, וקורה גם בהריונות תקינים לחלוטין.

כל מי שאומר לך את המשפט הזה שלא נורא, ומקסימום תיקלטי בקרוב...
    מנסה לעודד אותך בסופו של דבר, כי רובנו עברנו את זה... וזה מנגנון טבעי של הגוף.
    אני מאחלת לך שהכל ייצא תקין!

• JEFF תודה רבה הצלחת לעודד אותי מאוד אני אהיה אופטימית ואקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה