מסתבר שהבן שלי גבר טיפוסי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בועז קצת לא נינוח בימים האחרונים... הנקתי אותו עכשיו והרמתי לגרעפס.

הוא התפתל והתבכיין עד ששלח את יד שמאל שלו לתוך הגופיה שלי, משמש לי את הבז'ז'ים ומיד נרגע.... וכמובן שגרעפס של נחת לא איחר להגיע...

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
19 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחחח

ככה גם הבן שלי
    ואני הנקתי מזה קצת
    עד גיל חצי שנה הוא היה שולח לי ידיים לציצי
    לפעמים היה עושה את זה בלי התראה באמצע הרחוב חחח
    אין אין זה פשוט מטריף
    עם כל הקושי בדבר
    איך אני מחכה כבר לאפרוחית שלי!!!!!!!!!!

• איזה כייייייף זה!!!! כשזה קורה רגשות האשם היחידות שיש לי זה שאני חופרת לאיש שלי שלא יהיה אצלו הרבה על הידים..

• חחחחחחח

• חחחחח אכן עכשיו אבא שלו יכול להיות רגוע

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • חחח גם איתמר היה עושה את זה ! היה תוך כדי הנקה ממשש את הציצי השני ,זה היה מקובל עליי שהוא היה תינוק אך בערך לקראת גיל 8-10 חודשים הורדתי את היד שלא יעשה את זה ... ולפעמים כשהוא כבר ממש גדל הוא היה מכוון את התחנה עם הפיטמה שלי וזה היה מעצבן אותי בטירוף אז ישר הייתי מעיפה לו את היד ומודיעה שזה לא נעים ושיפסיק לעשות ...אבל כן תמיד הוא אהב לחבק אותי ולהניח את היד הקטנה שלו על הציצי ולהרדם ככה עליי בבוקר

• חחחחח גם האחיין שלי עשה את זה לגיסתי
    כנראה שזה סממן ראשון של גברים

• חחחחחחחחחח מצחיקה...

• JEFF אני לא יודעת בת כמה הילדה שלך ,אבל כנראה שהיא מגלה שיש איברים שהם פרטיים ...למשל איתמר התחיל לבקש פרטיות כבר בגיל 3 ולפני חצי שנה גם בזמן שהוא מתלבש .וגם אני לא מסתובבת בבית ערומה וגם לא מחליפה בגדים לידו ...ברגע שהוא הפסיק לינוק -בגיל 3 מבחינתי הוא כבר הפך לילד גדול ולכן ההתיחסות שלי היא גם אחרת עכשיו ...בקיצר כנראה שבתך מבינה שזה איבר צנוע שלא אמורים לחשוף אותו

• הרשו לי לבשר לכן שבר מתההההההה על הציצי שלי.

• חוקי לגמרי תהני
    [/center]
  • איזה מתוקקקקקקקק
  • בהחלט גבר טיפוסי!
  • חחחחחחחח

הוא יודע מה טוב בשבילו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה