שאלת אוכל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מצב שתינוק יכול לפתח מרווח של יותר מ4 שעות לאוכל???

אני נותנת לו והוא אוכל קצת ומסרב להמשיך לאכול

6 תגובות
עמוד 1
  • בטח!!!!

תני לו לאכול כמה שהוא רוצה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • ברור ! גם 5 שעות ...יש תינוקות שלא אוכלים בלילה בכלל אז כן אם הוא לא דורש אוכל את יכולה להמתין עוד קצת אולי הוא לא רעב וכשהוא אוכל ממש מעט אחרי 3 שעות אולי ככה הוא מסמן לך שהוא עדיין לא רעב בעצם
  • אני מפחדת שהוא לא יאכל טוב. בד״כ אחרי 4 שעות עוד לפני שהוא בוכה לאוכל אני נותנת והוא מסיים לאחרונה הוא לא מסיים אחרי 4 שעות

• מאמי, הגוף שלנו מתוכנן כך שכשאנחנו רעבים הגוף מאותת. תינוק מבטא את זה בבכי. אז אם הילד בריא ועד עכשיו אכל יפה אין לך מה לדאוג

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אמא פולניה או לא? חחחחחח

• את כ"כ פולניה ש...
    טוב, אין לי כרגע בדיחות על פולניות במאגר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה