מעקב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, הרופא שלי רוצה לראות אותי אחת לחודש בשלב הזה וזה נראה לי ממש מעט. יש לי תור השבוע אחרי שחודש שלם (אפילו קצת יותר)לא הייתי בבדיקה. נראה לכן הגיוני???אני זוכר שבהריון הראשון נבדקתי כל שבועיים בשלב הזה.
    כל כמה זמן אתן במעקב אצל הרופא?

ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא.......
7 תגובות
עמוד 1
  • זה באמת נשמע מעט מידי, בשני ההריונות הקודמים בשלב הזה כבר הרופאה ראתה אותי אחת לשבועיים
  • הוא ממש מעצבן אותי, הבעייה שעכשיו אף רופא כבר לא מוכן לקבל אותי למעקב.

• לא מוזר בכלל.. בשבוע 37 הרופא שלי בדק אותי בפעם האחרונה ונפרד ממני. הסביר לי מה לעשות במקרה של צירים וזה ואם מגיעים לשבוע 40 מה לעשות

• איזה קטע, יש לנו בדיוק אותו תל"מ (30 לינואר)

איך את מרגישה בכללי? בסדר?

אם אין דברים חריגים, אין סיבה אמיתית למפגש שבועי עם הרופא.
    אני נפגשת עם הרופאה שלי אחת לשבועיים החל מחודש תשיעי,
    אבל זה כי ביקשתי ממש (היו לי צירונים חזקים בשבוע 33).

נראה לי סביר סה"כ.
    את תמיד יכולה להגיע לרופא מיון (בבריאות האישה) אם את רוצה...

בהצלחה ולידה קלה!!!

• תודה על התגובות בננות.
    ג'ף אני בסדר רק שמתחיל להיות כבד מאוד. מצד אחד מתה שזה כבר יקרה ומצד שני מתה מפחד. מקווה שיעבור לנו (ולכולן) בקלות ובעזרת השם נצא עם ידיים מלאות ועם המון אושר, זה הכי חשוב.

• היי
    אל תדאגי, אני עברתי שני הריונות ללא מעקב רופא בכלל. וזה ההריון השלישי שלי שאין לי רופא. אצלנו במרפאה של הכללית אין רופא למעקב הריון אלא רק אחות. כמובן שעשיתי את כל הבדיקות החשובות רובן באופן פרטי.
  • שיהיה בקלות ובידיים מלאות אני חושבת שבדיקה יותר צמודה עושים משבוע 40 אם תגיעי לשם ואם לא אז לא עושים. אלא אם יש משהו חריג חלילה
    פשוט בשבוע 37 נדמה לי רצו להעביר אותי להריון בסיכון אז לא יודעת את מלוא הפרוצדורה רק מחברות בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה