די אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבעלול חולה כבר שבוע
17 תגובות
עמוד 1
  • בדיוק אני גם עם אנטיביוטיקה מעל שבוע עם דלקת בשן שעשיתי בה טיפול שורש לפני שנתיים
    הרופא שיניים אמר שלעיתים הדלקת מתפרצת
    מקבלים אנטיביוטיקה
    ברוך השם השפיעה עליי לטובה

ושהבעלול - שיילך לעשות חמוצים
    שיעשה טובה

• אויש הגברים הללו בכיינים...
    לא יאומן!!!

• נו מה נסגר איתו?????!
    הפרצוף נדפק אבל אתה לא נכה!!! לפחות תפנה את הכוס ששתית
  • נו מה נסגר איתו?????!
    הפרצוף נדפק אבל אתה לא נכה!!! לפחות תפנה את הכוס ששתית
  • למדתי טריק מצויין ...קודם כל אני נושמת עמוק ומנסה להבין מה כל כך מעצבן אותי בזה שהוא חולה וכזה מסכן -ואז הבנתי שמה שמעצבן אותי זה שאני לא מרשה לעצמי להיות מסכנה ולבקש עזרה ולהיות באמת חולה ופשוט לנוח ,אז הטריק שלי הוא פשוט כל פעם שאני חולה -אפילו אם זה "רק" חום אני נשכבת במיטה ופשוט לא עושה כלום ...לא מתפקדת -הוא מטפל באיתמר ועושה הכל ואני מחלימה כמו שצריך ...ואז אם הוא עושה את זה אני כבר לא מתעצבנת ...וכמובן לא אני ולא הוא לא מגזימים במסכנות ...

• מאמי קבלי אלפי

• גבר חולה זה נורא
    לא מזמן בעלי היה חולה ועשה כזו הצגה שממש נבהלתי
    הלך לרופאה ומההיא אמרה? שהגרון קצת אדום. קצת!
    והוא עוד אומר שהיא רשמה לו סוכריות מציצה לגרון
    תאמיני לי זה לא סתם שנשים יולדות
    תחזיקי מעמד

• קבלי מיליון חיזוקים, גברים כשהם חולים הופכים להיות ילדים קטנים, ואולי יותר גרוע... נשמע שהוא באמת מסכן עכשיו, אני בטוחה שגם לו לא כיף. זה אחד ההבדלים המשמעותיים בין גברים לנשים וזה מעצבן כי כמו שכתבה Eski אנחנו פשוט לא מרשות לעצמנו להתפרק... אל תבכי ממי, תהיי חזקה!
  • שבעלי חולה
    אפילו קצת צינון
    הוא מסתובב בבית מיילל שהוא עומד למות
    חחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה