הייי יקירות...חדשה כאן, אודה למישהי שמבינה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה כבר למעלה משנה (סיפור של שחלות פוליציסטיות)...התחלתי טיפול איקקלומין והיה ביוץ אחרי חודש מהמחזור... (מעקב זקיקים)
    ביוץ 8.1
    בדיקת פרוגרסטרון 17.1 היה 40...

והיום התחיל טיפה דימום אדום רק בניגוב

למה לעזאזל זה לא הצליח??!?!?!??
    והאם הפרוגרסטרון צונח כל כך מהר?

תודה לכולן ובהצלחה!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אני גם עם שחלות פוליציסטיות אז אני קצת מבינה בזה , קודם כל למה זה לא הצליח לצערי אין לי תשובה על זה כי אין לזה הסבר זה יגיע בזמן שלו בע"ה
    נכון היה ביוץ אבל לא ציינת כמה זמן עבר מאז שזוהה ביוץ?
    ולגבי הפרוגסטרון איך את יודעת שהוא צנח עשית בדיקת דם נוספת?
  • הביוץ היה ביום ה-30 של המחזור הקודם, לקח לאיקקלומין הרבה זמן עד שהוא השפיע...אני מאמינה שעכשיו אולי אקבל מינון יותר גבוה..

ומהביוץ עברו 12 יום, ואני משערת שהוא צנח כי קבלתי מחזור, לא?
  • כן אם קיבלת מחזור הוא צנח כי הרירית נשרה,
    לגבי המינון אם הגבת במינון הזה לא בטוחה שתקבלי מינון גדול יותר כי כנראה עם איקקלומין את מבייצת מאוחר וזה בסדר גמור
    מאחלת לך להיקלט במהרה
  • יואווו זה כל כך מבאס, כל ההמתנה הזאת מהביוץ....ועד שיש ביוץ...
    כבר התחלתי להיות מתוסכלת בהחלט, בגלל זה נכנסתי לפורום, כי חוץ מכן אף אחד לא מבין את התסכול הזה....ואומר את אותו משפט שכבר נמאס לשמוע, שזה יבוא מתי שזה צריך לבוא
    ואני כבר רוצה את זה עכשיו!! :)
    תודה על העזרה, מאחלת גם לך להיקלט במהרה! אמן!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה