שיתוף... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בעלולקי חזר מהעבודה, חיבק את עדן ושאל (אותה) האם היא רוצה כבר אח או אחות
5 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח גברים
    מה איכפת להם הם לא סוחבים יולדים מטפלים בילד
    את הילד הבא תעשי רק כשתהיה מוכנה כי המעבר בין ילד אחד לשניים הוא לא פשוט

• חח..כמה ליאורה צודקת..המעבר לילד 3 הוא הכי קל בעיני..כי השניים-הראשונים כבר צוות..אבל אני עדיין לא-שם,אז בטח ישנם האתגרים בשלושה,שאין לי עדיין מושג מהם ואני לא-שם,אז אין לי מושג בעצם.

באמת,הכי קל בעיני תאומים וזהו או גג הפרש של שנה,כשהשניים עדיין תינוקות ובזאת בעלך צודק בעיני.
    אבל זה ברור לי שאת צריכה להיות פנויה לכך! זה קודם-כל!

וגיל-שנתיים הנוראי הוא רק ביטוי,לכי לדעת,ישנם ילדים שזה פוסח עליהם או שקל מאוד להתמודד איתם..אז אני מקווה שיהיה טוב!
    למרות שנעמה מקסימה ביותר עם שירה והכי עוזרת לי בעולם (2 וחצי הפרש),אך יש לה צרכים שונים מאוד מאילו של שירה ובזאת הקושי שלי,להמשיך את רצף-ההשקעה בנעמה עם בני-גילה.

אם זה תלוי בנעמה,אז סבבה,היא נותנת לי קודם-כל לטפל בשירה,אבל זה לא-עסק..להיות עם שתיהן לבד בבית אחה"צ, כי נעמה זקוקה להשקעה עם בני-גילה והתנסויות של בני-גילה (היום קיפלתי את נעמה בגינה בחוץ כדי לעשות פיפי..למזלי היה אב,שתפס את שירה ומה היה קורה לו הייתי עם מינשא? לא-הייתי יכולה גם להחזיק את שירה וגם את נעמה במקביל).
    shira

• חמוד
  • תודה בנות, תגובות מרגשות
  • איזה חמוד..
    מתי שיתאים לשניכם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה