יסמיןןןןןןןןןןןןןןןןןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איפה נעלמת?!??

עדכון אפשר ???
4 תגובות
עמוד 1
  • היי יפה, וואי האמת שפתאום התעייפתי מלדבר על עצמי כל כך הרבה...
    אבל אני אשתף: היינו אצל משיח, הוא מקסים ומאד נחמד בניגוד למה ששמעתי, בכל אופן החודש לא עושים כלום כי יש לי ציסטה שצריך לחכות שתעבור, חודש הבא נעשה הזרעה עם קצת יותר הורמונים וחודש אחרי במידה ולא יצליך נעשה הפריה. הוא אמר שמבחינתו היינו כבר עושים הפריה אבל המדינה דורשת 3 הזרעות עם הורמונים לפני אלא אם יש בעית זרע קשה או חסימה בחצוצרות או בעיה מבנית אחרת. בכל אופן הרגשתי בשניה אחת כאילו רצתי 1000 ק"מ ונעצרתי בשניה, בשניה שיצאנו ממנו - כל הגוף כואב לי, אני עייפה, כאילו אני בלון שפוצצו אותו חחחח.... וואחת נפילת מתח.....וזהו בגדול. תודה על הדאגה אהובה

• טוב מאמי דיברנו על זה ..
    הבעתי את דעתי בעניין ... אבל רק לשם הפרוטוקול
    לדעתי מה שהוא אומר לא הגיוני ...
    כי אצלנו אין בעיית זרע קשה, ולא בעיה מכנית, ולא בעיה בחצוצרות- אצלנו כי איכות זרע נמוכה אבל איך הרופא שלי אמר ״ בהחלט אפשר להיקלט עם זרע כזה פשוט זה יכול לקחת יותר זמן...״
    ואותי אחרי הזרעה אחת עם איקקלומין ( אפילו לא זריקות..) העבירו ל הפרייה אז איך הוא אמר שזה החוקים של המדינה?!
    ממש לא הגיוני
  • ג׳יסי ואוראל, גם אצלי זה ככה!
    החודש לא עשינו הזרעה כי הייתי עם שפעת...אז בוזבז חודש של ניסיון.
    אבל אמרו לי שחייבים עוד פעמיים לפחות עם הורמונים ורק אם לא נקלט אז נעבור להפריה וזו הוראה של משרד הבריאות. חוץ ממספר מועט של מקרים שעוברים אוטומטית להפריה. אוראל, יתכן שרשום בצילום רחם שלך בעיה מכנית?
  • לולי - אני באמת לא יודעת למה זה ככה גם אצלך ....
    אצלי בצילום הרחם רשום שהכול תקין

עם היו אומרים לי לחכות עוד ולעשות עוד הזרעות לא הייתי מוותרת! אין מצב !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה