שיעול ונזלת התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות נימי עם שיעול ונזלת ( לדעתי נדבק ממני) אבל בלי חום ( שימשיך כך!)
    זה לדעתי בעיקר לא נעים לו... מתוך שינה להשתעל ומעיר אותו... מלבד זה שהוא עירני הוא משחק מחייך והכל תקין.

אני שוקלת לשים לו מגבת מקופלת מתחת למזרן ע״מ לתת לו שיפוע ( מאותו עיקרון שגם מבוגר מצונן מוסיף כרית שיהיה לו יותר קל). מה דעתכן?? האם מלבד מי מלח יש עוד משהו שיכול להקל עליו?

בנוסף לא ראיתי צורך לקחת לרופאה מכוון שאין חום ומשם לדעתי נדבקנו מלכתחילה ... זה בסדר??

7 תגובות
עמוד 1
  • הקטנה שלי גם היתה מנוזלת.
    אז מה שעשיתי זה קודם כל הגברתי לה את הראש במיטה, מי מלח כמובן וקפ קניתי אפג'יל של טיפטיפות מרחתי טיפה על האף וזה פותח אותו ומקל עליהם. מה שעוד אפשר לעשות זה לטפטף 4-5 טיפות של שמן אקליפטוס על חיתול בד ולתלות על המיטה שלו. וגם מכשיר אדים חמים עוזר טוב!
    שמעתי גם שבנות שמות בצל חתוך לחצי ליד הראש וזה הכי עוזר, רק החסרון של זה שהחדר מסריח כמו חנות ירקות[:)
    תרגישו טוב!

]
  • השתמשתי במכשיר אדים קרים
    ואני עדיין משתמשת כל פעם שהאף של עמית נשמע לא קצת סתום
    ממש עוזר לנו

• גם לנו היה את זה שבוע שעבר, ב"ה זה מאחורינו...
    אני שמתי לה מי מלח (של האינהלציה) באף 3 פעמים ביום, ממש מעט. טיפה פיצית... בנוסף עשיתי לה פעמיים ביום אינהלציה עם בודיקורט (בהתייעצות רופא כמובן. אבל אם לא שאלת רופא, אז אפשר להשתמש רק במי מלח, זה לא מזיק, רק מקל.
    שמתי לה גם הגבהה קטנה כעין כרית בלילה כשהיא ישנה. עוזר מאוד לנשימה לזרום חלק.
    וגם במים של הרדיאטור כמה טיפות של שמן אקליפטוס. הריח שלו פותח את הנשימה.
    אם את רוצה עוד תרופת סבתא, בתנאי שהוא בלי חום, אז לקחת בד דק, להרטיב אותו ממש מעט, ולשים עליו מגהץ לכמה שניות ואז כשזה חמים (תזהרי שלא יהיה חם מידי) לשים לו את זה על החזה מעל הבגדים ולתת לו לישון שדרכי הנשימה שלו חמים ונעימים. מאמינה שאחרי שתיים-שלושה ימים לילות וכאלה, הכל יעבור כאילו ולא היה כלום.

רפואה שלמה.

• הי
    אני בערך נהגיל של נמרוד אפילו לפני התחלתי לעשות לו אינהלציות כל פעם שהיה שיעול והחמיר, הרופא שלו אמר שזה עדיף מאשר יחמיר לדלקת ראות.
    האינהלציה היא לא רק מי מלח, אלא גם בודיקורט וטורבולין שאלה שני חומרים שמאוד עוזרים (אחרי שבוע בערך) לפתיחה של הכל ולהוצאת הליחה.
    עד היום דניאל משתמש בזה וזה בסדר גמור.
    ממליצה, למרות שאני לא הכי אוהבת להשתמש בחומרים לא טבעיים
    אבל במקרה הזה זה עדיף.

באהבה,
    כרמל.
  • אני שמה אדים קרים
    ותרסיס מיי מלח
    וזה עוזר לנו

• לבן שלי גם היה כך חוץ ממי מלח נתתי לוסירופ טבעי שמאוד עזר לו לשעול הרבליס-B. בלי מרשם בבית מרקחת. כפית 1 3 פעמים ביום תוך 4-5 ימים עבר לו הכל.
  • גם כששקד היה מצונן- זה בדיוק מה שעשיתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה