היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ליאלוש שלי בת חודשיים ואני מניקה אותה הנקה מלאה, נראה שהיא לא שבעה וכל הזמן בוכה ובוכה ורוצה עוד ועוד לינוק, יוצאות לי כמויות גדולות אבל יש מצב שהערך התזונתי של החלב שליח לא מספק אותה? למישהי היתה תופעה כזאת?
אשמח לעזרה...
9 תגובות
עמוד 1
בעיקרון, אין כזה דבר.. את אוכלת, שותה ונחה מספיק? את יכולה להשתמש בעזרה של יועצת הנקה כדי לבדוק אם היא יונקת טוב. אם היא יונקת טוב אז יכול להיות גם שהיא נרגעת בעזרת ההנקה, אולי יש לה גזים וזה מרגיע אותה.. יש לה מוצץ? http://www.oogle.co.il/?friend=3580
גם הבן שלי ככה. אוכל כל שעה -שעה וחצי...הוא בן חודש וחצי. כל כמה זמן את מניקה? כמה זמן היא יונקת כל פעם? ניסית מוצץ? אולי היא רק רוצה למצוץ?
יש מצב שאלה גזים? פעולת היניקה עוזרת להם לשחרר גזים.... אבל האכילה עצמה יוצרת עוד
היום זה קצת נרגע.. תודה
יכול להיות גם קפיצת גדילה הם עושים את זה המון אצל דור שהנקתי היו לי ימים כאלה שרק היה מתלבש על הציצי והיו ימים שכל 3 שעות מבקש אוכל
6 דקות זה מעט.. אמנם בגיל הזה ההנקה מתחילה להסתדר וההנקות מתקצרות אבל בכ"ז... ציצי זה לא רק אוכל. זה ביטחון וחום. אם החיתולים רטובים, הילדה חיונית, עולה במשקל - תאפשרי לה לינוק כמה שרק רוצה. היא יודעת הכי טוב מתי די.
יש ימים כאלו....אתמול שלי כל הזמן רצתה ציצי, גם שכבר לא היה כלום פייס: ortal_hori