ערכת ביוץ סנסו טסט האם היא אמינה???? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מותק! בכל הפעמים שנעזרתי בערכה לא כ"כ הבנתי את התוצאות... אני חושבת שמעקב זקיקים זו האופציה הכי אמינה!
בהצלחה
הייי
אני מסכימה עם חנוש האופציה הטובה ביותר היא מעקב זקיקים הכי אמין שיש לגבי הערכות ביוץ .. לא מאמינה בזה!
גם אני לא מאד מחזיקה מהן.. פעם אחת ניסיתי לבדוק איתן במקביל למעקב זקיקים (א"ס ובדיקות דם) והן לא זיהו את הביוץ (יש מצב שזה היה סנסו טסט).. אבל אני יודעת שיש כאלה שזה כן נתן להן תשובה ברורה ונכונה.. בהצלחה!
אני השתמשתי במדיטסט ושהערכה הראתה לי שני פסים ( זא עוד 25-36 שעות הביוץ) גם המעקב זקיקים אמר את אותו הדבר.....
תנסי מה יש להפסיד... אבל אני גם ממליצה על מעקב זקיקים הכי בטוח מבטוח......:)
בהצלחה:) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
תודה בננות:) במה כרוך המעקב זקיקים?? המחזור האחרון ארך לי 40 יום אני יודעת שזה לט תקין מקווה גם שזה חד פעמי בדרך כלל זה 31 יום .....היום היה לי בניגוב הפרשה צמיגיית שקופה כמו ממש חלבון של ביצה מה שאמור להיות בימים הפוריים שלי לא היה לזה ריח ....מה שמוזר זה שהמחזור האחרון היה ב10/1 אז אני לא מבינה אך אני מבייצת כל כך מוקדם...הערכה סנסו טסט לא מראה שום עליה בהורמון ...
תודה בננות:) במה כרוך המעקב זקיקים?? המחזור האחרון ארך לי 40 יום אני יודעת שזה לט תקין מקווה גם שזה חד פעמי בדרך כלל זה 31 יום .....היום היה לי בניגוב הפרשה צמיגיית שקופה כמו ממש חלבון של ביצה מה שאמור להיות בימים הפוריים שלי לא היה לזה ריח ....מה שמוזר זה שהמחזור האחרון היה ב10/1 אז אני לא מבינה אך אני מבייצת כל כך מוקדם...הערכה סנסו טסט לא מראה שום עליה בהורמון ...
ייתכן שזה הפרשה של פיטרייה ... ואולי את מבייצת מוקדם החודש... זה לא מדע מדויק זה יכול להשתנות
פטרייה??? אוייש מימה נגרם פטריה?
הפרשה שקופה צמיגית באמת קורת לקראת ביוץ -ולגבי ביוץ עצמו הוא בדר כלל מגיע אחרי שההפרשות נגמרות -ולגמרי יתכן שיהיה לך ביוץ מוקדם -לי היה ביוץ ביום ה11 מתחילת הוסת והנה התוצאה תראי בסרגל
אני השתמשתי במדיטסט ושהערכה הראתה לי שני פסים ( זא עוד 25-36 שעות הביוץ) גם המעקב זקיקים אמר את אותו הדבר.....
תנסי מה יש להפסיד... אבל אני גם ממליצה על מעקב זקיקים הכי בטוח מבטוח......:)