מה זההההה??? זה אמור להיות ככה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז למי שלא זוכרת בועז סובל מגזים, מפליץ כמו נהג משאית בקולי קולות, עד עכשיו קיבל גרפווטר וזה עזר קצת, החלטתי לעבור לסימיקול. הבוקר נתתי לו בפעם הראשונה.

מהההההה זההההה???????? הוא התחיל להתפתל ואז להפגיז בצורה שמעולם לא שמעתי

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל זה טוב שהוא מוציא וזה לא נשמר בפנים
    דבר שני לא נראה לי שזה מהסימקול אחרי פעם אחת...
    דבר שלישי תתרגלי בנים מפליצים כל הזמן וכמו נהגי משאיות

• קודם כל זה טוב שהוא משחרר.. עדיף בחוץ מאשר בפנים

• אווווף... אז מה זה?!

אמנם הוא סובל מגזים אבל פעם ראשונה שהוא מתפתל עד כדי כך ומפליץ ככה

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אין לי מושג..
    אל תתני לו היום עוד מנה מזה ותראי איך הוא..
    מתוקי העיקר שלא שומר בבטן
  • מצחיקולה את חבר'שלי...
    אולי תחזרו לגרייפווטר...

• קודם כל פלוצים זה טוב, אפילו מצוין כי זה אומר שהגזים נפלטים החוצה וזה מאוד חשוב.
    לגבי השפעה של סימיקול יחסית לגרייפווטר אני לא יודעת, עלינו הגרייפווטר לא השפיע בכלל.
    השאלה איך הוא מתנהג ומרגיש כשהוא עושה את זה? סתם מתפתל מפליץ או שהוא נראה פחות נינוח מהרגיל?
    אם הוא פחות נינוח אז עדיף לדעתי לחזור לגרייפווטר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה