היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כזו חסרת מנוחה היום, מחר הסקירה המוקדמת ואני סקרנית לדעת מה יש לי... אין העדפה לבן או בת הכי חשוב שיהיה בריא ותקין, אבל הסקרנות הזאת, אני כבר רוצה לדעת על מה אני מפנטזת!!!
15 תגובות
עמוד 1
איזה כייף!!!!!!!!!
כולנו כאן מכירות את זה
הכי חשוב שיהיה תקין ובריא כל השאר זה בונוס
בדיקה מרגשת, תהני ובהצלחה
מאמי כדאי לך להיות פחות סקרנית, שבוע שעבר עשיתי את הסקירה המוקדמת ולא!! הצלחנו לראות מה זה! העובר הפנה לנו גב כל הבדיקה וסגר חזק חזק את הרגליים, שלוש פעמים חזרתי להיבדק בתוך שעתיים, אכלתי מתוק שתיתי עשיתי חצי שעה הליכה ו.... כלום. הרופאה שלי אמרה שמזמן לא נתקלה בעובר כל כך עקשן. חחחח לא נורא עוד קצת סקרנות......
באמת מסקרן ומרגש!!
אמא אווזה חחחחחחחחחחחח פעם ראשונה אני שומעת על סיטואציה כזו
חחחח אמאווזה, עכשיו את כבר יודעת מה יש לך או שעדיין לא גילית? כבר אמרתי לשחר, בעלי שזה בכל מקרה הילד שלו אז אנחנו צריכים להיות מוכנים נפשית לזה שהוא או היא יעשו עלינו פוזות.. . אני יודעת שהכי חכם בסופו של דבר זה להנמיך ציפיות וניסיתי, באמת.. אבל בחיי שאני לא מסוגלת להתאפק. מעיין, לא באמת משנה לי אם זה בן או בת זה אותו דבר מבחינתי, אני חושבת שעצם הידיעה תחבר אותי גם יותר לתהליך, כי אני כבר מדברת אל העובר (כן, אני כבר שם) אז לפחות שאני אדע אם זה איתו או איתה...
ומה את מרגישה באינטואיציה? לא היו לך חלומות על זה שיש לך ילד או ילדה?
בהריון ראשון ידעתי שזה בן סתם בהרגשה, וגם חלמתי שאני הולכת עם ילד קטן בהריון השני לא הייתה לי הרגשה, לא הייתי מרוכזת חחח, אבל גם חלמתי על ילד זכר והכל יצא נכון
האמת היא שהאינטואיציה שלי אומרת לי דווקא בן, לא חלמתי על זה או משהו... סתם תחושה. שחר חושב שזו בת. אבל נראה לי שזה דווקא בגלל שאמא שלו הזמינה נכדה כבר בהתחלה...
איזה כיף! שיהיה המון בהצלחה מחר, תהני מהבדיקה! ומי שבא - ברוך הבא!
אני עדיין לא יודעת מה זה, הבדיקה היתה רק שבוע שעבר כנראה שאחכה לביקורת עוד איזה שלושה שבועות, וזה לא באמת משנה לי מה שחשוב ששאר הבדיקה היתה תקינה ברוך ה׳. אבל את צודקת שקשה קצת להתחבר כשלא יודעים למה בדיוק...:-)
איזה כיף תהני, והעיקר שהכל יהייה תקין
איזו בדיקה מדהימה ומרגשת עשיתי לפני שבוע וקצת וגילו לנו שיש לנו בת מדהימה וקטנטנה.. תהני!!
חחחח מחר אני אעדכן לגבי התוצאה, תאמינו לי שאני לא אוכל להתאפק!