מעדכנת לאחר הרבה זמן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן

טוב אז היום היה לי תור לרופא פוריות שלי ואחרי מספר חודשים שניסינו טיבעי חודש הבא ביום ה 3,של המחזור מתחילים זריקות לעידוד יצור מוגבר של ביציות ( הוא הסביר שבמקום ביצית אחת ישתחררו 3-4 ) הוא אמר שמשך זמן הזריקות זה שבוע בערך ואז מעקב של us למעקב זקיקים ואז הזרעה כפולה , כול זה בהחלט קפיצת מדרגה בשבילי ,הוא אמר לי שלזוג כמונו שאין שום בעיה פיזיולוגית הוא מאמין שנקלט להריון אחרי טיפול אחד או שתים יש לי המון חששות ופחדים, אני יהיה חוצפנית ויבקש קצת חיבוקים ועידוד ואולי אשמח לשמוע מבנות נוספות שעברו את זה ,ומכירות את הזריקות שהוא רוצה שאני יזריק ,
    תודה מעיין

11 תגובות
עמוד 1
  • היי מעיין...
    קודם כל בהצלחה!!! שולחת לך הרבה
    אני התחלתי תהליך של הזרעה ראשונה החודש...
    בנוגע לזריקות- אין לי מושג!

בכל אופן מקווה שהחודש הזה הוא שלך!
  • תודה מתוקה

אמןןןן
    ובהצלחה גם לך מחזיקה לך אצבעות

• היי בובה,

אני שמחה בישבלך שאתם מתקדמים ולא דורכים במקום ..
    מאחלת לך שהטיפול הזה יהיה הראשון והאחרון
  • תודה מאמי הרגעת אותי קצת אני באמת מקווה שזה לא כואב יותר מידי

• בובה המון בהצלחה שבע"ה נתבשר בבשורות טובות...

בקשר להזקה..עברתי את זה שבוע שעבר...זה בכלללל לא כואב!!! ממש בקטנה..המלצה: את תתפסי את הבטן ובעלך יזריק(אם את מפחדת... )
    בשורות טובות בקרוב!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • שרית ומצפים לבואך תודה בובות ואמן ובאמת נתבשר בבשורות טובות אמןןןן

• ברוכה השבה בובה שלי
    שיהיה ים הצלחה

• שירה תודה - והמון המון מזל טוב

• ברוכה הבאה מעייני!
    אני עברתי הפריה אחת לגבי הזריקות זה לא נורא בכלל אין לך מה לפחד זה לא כואב כמו שזה נראה אז...שיהיה לך בהצלחה מתוקה!
  • מעייני מאמי שנו מאד שמחה לגבי התקדמות שלך , שיהיה בהצלחה רבה ובשורות טובות בזמן הכי קרוב , לגבי זריקות מצטרפת למה שבנות כבר אמרו לך -גם הזרקתי החודש , אין לך מה לחשוש זה לא כואב (המחט דקה מאד ) ותעברי את זה כמו גדולה. כעקרון זאת תהיה הזרעה שנייה שלך ?

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה