עדכונים אחרונים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מזמן לא עדכנתי קצת ... נדב ויאיר בגן יחד . הגננת יצאה לשמירת הריון כבר באוקטובר והיא אמורה ללדת כל רגע . חששתי מי יביאו במקומה ומה אני אגיד לכן הכל לטובה .... קיבלנו במקומה גננת צעירה יפה עדינה ומדהימה אנחנו מאוהבים בה . היא מלמדת אותם ככ הרבה דברים חדשים ומעניינים , יש לה גישה ככ חמה ורכה . לראשונה אנחנו ההורים מרגישים מעורבים ומודעים למה שמתרחש בגן ורואים שהיא עושה את זה מכל הלב . בקיצור אני מקווה שהגננת תאריך את החופשה שלה . חוץ מזה האינטראקציה ביניהם שובת לב . מה שרציתי ליצור , יצרתי . נדב מרגיש אחראי ובוגר . הוא מגן על יאיר ושומר עליו . הוא פתאום התבגר טפוטפוטפוטפו. יאיר הוא ילד צ׳ארמר . הוא כובש ומלא הומור . הוא נהיה קצת בכיין לאחרונה בייחוד מאז שהוא נגמל ממוצץ . אחרון חביב ..... הדובדבן שעל הקצפת שלי - אלון . אני רק אציין שאני מאוהבת !!!!!!!!!!!!
10 תגובות
עמוד 1

• פייס: ortal_hori

• הרגת אותי עם הגננת היפה
  • איזה יופי של עדכונים!!!

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• סוף סוף שומעים ממך ...ןכייף לשמוע שכייף לבנים ...שימשיך ככה

]
  • כיף לשמוע
  • איזה עדכונים כיפיים!!!!!!!

• איזה מתוקים!!!
    אני נורא פחדתי שאמילי ונטלי יהיו יחד באותה קבוצה בגן ):
    נראה שאצלך זה מוצלח!!!
    והתמונות שלהם-יאמיייי תשימי יותר תמונות!!

• איזה כיף לשמוע!!
  • איזה כייף לשמוע..
    גם אני מאוהבת בטרוף בזוהר.. נכון שזה משהו אחר..?
    [
  • תודה בנות , תודה נגה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה