בהמשך לשרשור הקודם, משהו ש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יותם אמר לי היום.
    היום הייתי לבד עם הילדים, והלכנו לספארי
    היה נורא קשה, אומנם הגענו ב8:30, לפני כולם, הייתי מאורגנת פיקס
14 תגובות
עמוד 1

• את יודעת מה מדהים?
    א. שהוא יכל להגיד לך את זה
    ב. שהוא מצא את המילים הנכונות ביותר שיכנסו לך ללב ולנשמה.

את קולטת שהלכת לבד עם שלושה ילדים לספארי?
    כל אחד מהם עשה את ענייניו מולך, כל אחד מהם דרש את תשומת ליבך המלאה ואת הצלחת לג'לגל בין שלושתם ולאפשר לכל אחד מהם את המקום שלו למרות ששום דבר לא הלך כמו שצריך???
    אני במקומך א. לא הייתי הולכת לספארי
  • אוי ענבר!!!!!
    כל כך התחברתי למילים שלך, לכל אחת מהן..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • גם לשחר יש יציאות כאלה לפעמים. מצד שני הוא חולה על האחים שלו וזה נשמע שזה ברור כדי ללחוץ לי הכפתור של אמא תני לי קצת צומי....
    ענבר כתבה כל מה שהיה צריך לכתוב. אני רק אוסיף משהו.
    אתמול היה לנו ערב כזה בגן שעסק ברגעים מתוקים עם הילדים. הערב היה רק להורים כמובן... ועסק כולו באיך אפשר להשקיע בילד בלי להתאמץ במיוחד. מדברים פשוטים שיש בבית. איך שכמה דקות נטו איתם עושות פלאים. אז נכון כולנו יודעים את זה וזה בעצם לא חידש כלום אבל ההתעסקות הזו בזה היתה כ"כ טובה וחידדה לי המון דברים.
    דעי לך שלמרות שטל הוא ילד סנדויץ' והם בד"כ הכי נדחקים הצידה, אצלי אני מרגישה שבגלל שהוא כזה ילד כוכב דוקא שחר הוא הסנדויץ' שלי. ובגלל זה אני מנסה בכל כוחי לתת לו אקסטרא חיזוקים כל הזמן. כל פעם שהוא "רוצה להיות תינוק" או בא לו להיות ילד יחיד אני מזכירה לו רגעים שבהם היה לו דוקא שווה להיות הגדול או שהיה לו כ"כ כיף עם טל. בשניה וחצי הוא פתאום מתחרט. לפעמים זה יותר משניה וחצי כי הרי האמירה היא כדי לסחוט יחס מאמא. אבל בסופו של דבר גם האמירות האלה והתגובות שלי וגם היחס שאני משתדלת (ולא תמיד מצליחה) לתת לו ביחד גורמות לשלוה מסוימת.
    להיות אמא זו עבודה לכל דבר. אבל הכי חשוב לזכור שזו העבודה הכי משתלמת בסופו של דבר. לשכר הזה אין תחליף. ושוב, ככל שהזמן עובר זה נהיה משמעותית יותר קל. איתן רק כמה חודשים יותר גדול מזוהר ואת לא מבינה איזה הבדל אני מרגישה עכשיו ביחס ללפני כמה חודשים. הרבה יותר קל לי! ואני יודעת שעוד שנה יהיה לי קל הרבה יותר מעכשיו.
    בנתיים, כמו שענבר כתבה, תעמדי על זמן איכות משפחתי בשבתות. זה יכול להיות גם בבית לא חסר איך לבלות כמשפחה בבית.
    אה, וזה נשמע כאילו אצלי דבש. אז... מזה לא
  • מסכימה עם כל מילה ומילה שאמרו מעלי, אין לי מה להוסיף מלבד:
  • אהה וחוצמזה- שיתוף.. כדי שתדעי שאת לא היחידה שחווה ריגשי שכאלה..

היום היינו בעל האש,ושילה קרא לבעלי.. והוא קורא לו "אבא, בוא רגע.."
    "אבא!!!! בוא רגע" ואז הוא צרח
    "אוף! אתם תמיד מתעלמים ממני! רק ממני! פשוט מתעלמים כאילו אני לא קיים!!!" ואז בכה..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580

• איזה מקסימה את!!! וכל הכבוד לך שהלכת לספארי לבד עם שלושתם!!

ענבר אמרה משהו מאוד נכון, את צריכה לקחת רגע ולראות איך את מפנקת גם את עצמך במירוץ החיים הזה. יש לנו תפקיד כל כך חשוב ואנחנו צריכות לדאוג גם לעצמנו כי אחרים כנראה לא יעשו את זה בשבילנו
  • וואאו אין לי מה להוסיף, הדברים שנכתבו כאן מעלי יצאו ישר מהלב וזה אומר הכל.
    הבנות ענו לך ואפשר רק להחכים מהן.
    לך אני יכולה לומר, שאפו עלייך שעם שלושתם יצאת ליום שלם בחוץ!!!!
    עשיתי את זה לפני שבועיים והיום אני מבינה את גודל המאמץ.
    מגיעה לך טפיחה על השכם ו-
  • אויש מאמייייייי!! נראה לך שהוא יודע למה הוא התכוון? הוא בכוונה עושה לך את זה! נראה לך שאור לא עושה לי רגשי?? ככה הם דורשין צומי ממך!! וזה עובד (כל פעם מחדש אני נמסה כמו חמאה ומרגישה חרא)

אני לקחתי את השלישיה שלי לפיקניק בגינה ליד הבית. אמרתי מקסימום לא יילך טוב - נחזור הביתה ולא ארגיש חרא שבזבתי כסף
    פייס: ortal_hori

• איזה כייף הפורום הזה
    1. כי אתן כאלה מפרגנות!!!!!!!!!!!!!!!!
    2. כי אתן כאלה מבינות אותי!!!!!!!!!!!!!!!!
    3. כי יש לכן את העצות הכי טובות!!!!!!!!!
    עינברוש - תודה מותק, את צודקת, אני צריכה לשמוח שהוא מבטא את מה שהוא מרגיש
  • איך הלכת איתם לבד לספארררררריייייייי ?????????????
    בחיים אני לא הייתי עושה את זה, אני פשוט מצדיעה לך

• בהמשך לדברים שילדים אומרים. יונתן אמר לי "תמיד אתם מפנקים רק את איתמר" והוא אמר את זה כי אנחנו מלבישים את איתמר בבוקר ויונתן צריך להתלבש לבד...

בקיצור, התיאור שלך לא נשמע כל כך נורא... גם אם הילדים עושים בעיות וסרטים, בסוף ישבתם ואכלתם וזה נשמע לי מאוד פסטורלי.

ועוד נקודה, בעבודה הקודמת שלי היה לי בוס דוס (חרדי) עם 8 ילדים והוא אמר ככה: "איך אפשר ללמד נתינה וחלוקה עם 2-3 ילדים?" ויש בזה משהו... תחשבי שמכל דבר כזה הילד צריך ללמוד, ולא היית רוצה ילד שחושב שהוא מרכז העולם (כי אולי הוא מרכז העולם של הוריו, אבל כנראה שהוא לא מרכז העולם כולו ואז כשיגלה את זה ההתנפצות של אשליותיו עלולה להיות קשה יותר)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • רק שתדעו שזו לא פעם ראשונה שאני הולכת עם שלושתם לבד לספארי
  • אין הרבה מה להוסיף מעבר למה שהבנות כתבו לך,
    כל הכבוד על ההשקעה בלהוציא 3 ילדים לספארי!!!!! את אמא מדהימה וששום דבר לא יקח את זה ממך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה