נרות אוטרוגסטאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה לכל הבנות שעברו את הדבר הכל כך לא נעים וזה החדרת נרות אוטרוגסטאן . לאיזה עומק אני אמורה להחדיר ? יש לי מוליך לנרות ואני לא יודעת לאיזה עומק. ואיך מתמודדים עם הנזילות הלבנות ? כל כך לא נעים... והאם מותר לי לקיים יחסים ..?זה אפשרי? יש לי חזרה ביום ראשון ולא נעים לי בגלל הנזילות שנוצרות בגלל הנרות...
1 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    מנסיון שלי עם הנרות- אני מניחה שאת משתמשת בקרינון- אין צורך לדחוף אותם עד הסוף ממש שכל הפלסטיק ייכנס, מספיק רק חלק ממנו כשתרגישי שהחומר נכנס כמו שצריך.
    לגבי הנזילות זה באמת מציק ומעצבן...אני לאחרונה התחלתי לשים פד עבה מייד כשאני שמה את הנר וככה לאחר כמה שעות כשמה שצריך נוזל החוצה אני מחזירה לפד דק. אחרת אני מסתובבת כל הזמן עם תחושה של רטיבות...וזה לא נעים.
    לגבי יחסי מין- אני לא מכירה שיש איזשהי בעיה עם זה...פשוט לתזמן (לא לשים את הנר ואז....)
    שיהיה בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה