בנות שהצביעו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ומוכנות לספר

למי הצבעתן? ולמה?
    ואם לא הצבעתן מאיזו סיבה?

אני לא הצבעתי. אין לי אמונה בשלטון הזה. כל פעם מגלים שחיתויות חדשות .
    הלוואי והשנה זה יהיה שונה אבל קשה לי להאמין כי בדרך כלל זו משוואה קבועה.
    פוליטיקה=שחיתות
32 תגובות
עמוד 1
  • חשוב מאוד להצביע ולהשפיע..
    אני בחרתי שלי.. בשבילי היה לבחור כל דבר שהוא לא ביבי ולא מישהו שהולך איתו..
    שלי הצהירה שלא תשב בממשלה איתו..
    וצריך פה שינוי אמיתי.. נקווה שיהיה טוב..

• קודם כל את צודקת במיליון אחוז בנוגע לשחיתויות, העניין הוא שאכן זה המצב הקיים אבל אנחנו בכל זאת צריכים לקבוע איך המדינה תיראה.......
    אם אף אחד לא יאמין בשלטון אז אף אחד לא יצביע ואז לא עשינו בזה כלום.
    אני למשל גם לא מאמינה בשלטון - לכן הצבעתי ש"ס. (שניפ שעברו הצבעתי ג'-יהדות התורה והשבת)
    כי אני רוצה שיהיה פה שלטון אחר ממה שיש היום, ויש לי כח להשפיע:) כמו לכל אחד:)
  • בחרתי בשלי
    גם בגלל הפן התמידי שלה

גם בגלל שהיא פחות עקומה מציפי

וגם כיהיא באמת נשמעת הכי רצינית בכל חבורת הטמבלים

• קודם כל אני חושבת שלהצביע זו לא זכות אלא חובה. מי שלא הצביע שלא יבוא אחר כך בתלונות על שום דבר.
    אני הצבעתי לשלי כי אם ביבי יישאר ( מה שלצערי כנראה יקרה), אפשר לקבור סופית את המדינה הזאת.
    לציפי לבני הייתה הזדמנות בפעם הקודמת והיא לא הצליחה להקים ממשלה אז למה שהיא תצליח עכשיו?
    כל המפלגות הקטנות יכולות לעזור אבל המתמודדת הראשית מול ביבי היא שלי והיא גם היחידה שאני מאמינה לה!
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הלוואי ושלי תזכה..

רציתי להצביע לה

בסוף הצבעתי עלה ירוק
  • גם לי אין אמונה בשלטון אבל יחד עם זאת
    אני לא מוכנה שהמדינה שלי תיהיה תחת שלטון שמאלני בשום אופן
    לכן לאחר שיקולים רבים החלטתי להצביע לבנט
    [/center]
  • באותם מניעים^^
    לכן הצבעתי בנט

• מי שלא מצביע באמת שלא יבוא בתלונות אחרי זה....
  • הצבעתי ליאיר כי מעבר לכל העיניין הבטחוני שאני לגמרי ימנית, הוא מה שניראה שהכי ידאג למעמד הביניים, המעמד שנמצא על סף הכחדה.

• הצבעתי מרצ. אני מאד מרוצה

• הימין בכל אופן יהיה הרוב.

• יאיר לפיד
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • יאיר לפיד
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • חחחח זה מה שחמתי אמרה לי .
    מי שלא מצביע אסור לו להתלונן
    אמרתי לה אין בעיה . אתם תתלוננו ואני אקשיב חחחח
  • גם אני הצבעתי בנט, מאוכזבת מהליכוד ומצד שני לא מוכנה לממשלת שמאל.
    מקווה שתוצאות המדגם ינערו קצת את ביבי ויגרמו לו להזיע קצת....

• הצבעתי ש"ס
  • עוצמה לישראל
    ימני קיצוני

• לא הצבעתי
    כולם פה הצביעו בנט חוץ מאמא
    הלכה עם ביבי

• בנט, בדיוק מהסיבה של יוליה. אני ימנית בדעות הבטחוניות שלי, וזו הדאגה העיקרית שלי. גם אני מעמד ביניים מבחינת רמת החיים (בהכנסות עוד פחות , פשוט ההורים עוזרים), והלוואי שיאיר לפיד יתברר כהצלחה, אבל במדינה שלנו אני חייבת קודם כל ביטחון.

• בחרתי ש"ס
    בגדול-לא אכפת לי מי יהיה, רק חשוב לי שיהיה רוב ימין.
    חשוב לי שהמסורת הדתית-היהודית תישאר.

• בחרנו יאיר
    ואני לא בעד שום קיצון -לא ימין ולא שמאל -ביטחון חשוב ,אבל מה יעזור לנו הביטחון אם לא יהיה לנו איפה לגור ומה לאכול ? וההשכלה אוי זה בכלל נושא כואב...אז ביטחון זה חשוב אבל עוד כמה דברים שלא פחות חשובים וכנראה לא ממש מעסיקים את הימין הקיצוני ולא את ביבי .
  • אני בחרתי בנט - גם אני בעד ימין שישמור לנו על המדינה שלנו
    עם היה אופציה לבחור עוד מישהו הייתי בוחרת ביאיר לפיד - בגלל עניין הכלכלי

• עוצמה לישראל

• עוצמה לישראל
    נונילה פנונילה- בשבילך יש פתק לבן. תדעי לפעם הבאה שלא תרצי להצביע, תפסלי את הקול שלך בכוונה. אבל אל תזרקי אותו
  • עד שליברמן התאחד עם הליכוד הייתי בעדו- האיחוד אכזב אותי ומכיוון שדיעותיי בימין הקיצוני בחרתי באיחוד הלאומי.

• נונילה - תתביישי לך! מה זה לא להצביע?!אני לא מסוגלת עם האדישות הזו. אתמול היינו בגינה עם עוד כמה אימהות - וגם הן לא הצביעו. השתגעתי מזה! לא אכפת לכן איך תיראה המדינה שלנו? פעם ב-4 שנים את יכולה להשפיע - לא תנצלי את זה?

ולשאלתך - גם אני הצבעתי יאיר לפיד. מאמינה בו ובעיקר בנבחרת שלו (בייחוד במרצה שלי המהממת מבר אילן
    פייס: ortal_hori

• אם רק הייתה לי אפשרות להעיף את כל הדתיים מהכנסת, הייתי עושה את זה, בלי להעליב אף אחת כמובן.
    הצבעתי ללפיד.
    הרי אנחנו לא תמימים ואנחנו יודעים שהרבה פה לא ישתנה, לא משנה איזו ממשלה תהיה. בשביל שינוי אמיתי צריך זמן, הרבה זמן.
    אז כן, אהבתי את המצע של לפיד וכן, אני לא תמימה, אני יודעת שרוב הדברים לא באמת יקרו, אבל לדעתי הוא היה הרע במיעוטו.
    לגבי הבטחון, גם, לא משנה איזו ממשלה תהיה הקסאמים והגראדים לא ייגמרו, הערבים לא ייעלמו.
    אז אולי לפחות נצליח לשרוד את החודש מבחינה כלכלית ולא להקרע בשלוש עבודות, לא לראות את הילדים ולחיות מהעזרה של ההורים.
    הלוואי!

• מתוקונת אני לא חושבת שאני צריכה להתביש.
    הממשלה שלנו צריכה להתביש על כל העוולות שהם עושים.
    אני לא חושבת שבתוור אדם שלא מאמין בממשלה הזו אני צריכה לתת להם את הקול שלי.
    לא מגיע להם.
    בוודאי שאכפת לי איך תראה המדינה. אבל בינתים כל השנים האלה כל אלה שהצביעו כולל אני רק הולך ומתאכזב למרות שהצביע וכביכול השפיעה. אבל בפועל הממשלה עושה מה שבא לה.

ומה זה פתק לבן? מה ההבדל בינו לבין לא להצביע זה לא אותו הדבר?
  • תקראי מה את כותבת - "לא מאמינה בממשלה הזו" - הממשלה הזו כבר לא תהיה....העם אמר את דברו....

כולם רוצים שינוי - ו66% מהעם, בניגוד אלייך, הצביעו בידיים ובפתקים ואמרו את דעתם. אנחנו, כולנו, בחרנו בשבילך. את אוהבת שבוחרים בשבילך?

אם כולם היו חושבים כמוך - איזה פרצוף היה למדינה היום בבוקר?....

בשבילי הבחירות הן ההזדמנות שיש לנו, כאזחרים שגרים פה ואכפת לנו, לומר את דעתנו. למה לא לנצל את זה? למה לא להביא שינוי אוירה? נהיה בלתי נסבל לחיות פה - למה לא לתת במה לרוח חדשה בכנסת?! לא כולם מושחתים!! ועכשיו תהיה הזדמנות להמון פרצופים חדשים לנסות לשנות!!

פתק לבן זה מטופש, אין בזה כלום, וגם לא מציינים את זה באף מקום.

[email protected]

• גם אני כל כך רציתי להתחמק מלהצביע.
    הדעות שלי נמצאות ב"עצמה לישראל"', לגמרי
    אבל היה לי ברור שזה לזרוק את הקול שלי למפלגה קטנה שלא ישמעו אותה יותר מידי.
    או שלא ייכנסו בכלל
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • וחשוב לי לציין שאני מאד גאה בעם שלנו!!!!!!

רובנו המוחץ שחי פה, בניגוד אלייך, הוכיח שאכפת לו איך תראה הממשלה הבאה ואיך תראה המדינה שלנו ב-4 השנים הבאות

• נו ואיך תראה המדינה שלנו? ביבי נשאר ראש ממשלה כמו מקודם.
    סהכ יאיר לפיד הצטרף אליו.
    ובעיני? מן הפח אל הפחת. לא מאמינה ביאיר לפיד ולא בדעות השמאלניות שלנו.

וזהו.
    אני חושבת שכמו שזכותי להצביע ככה גם זכותי לא להצביע.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה