קטע מוזר - כולל קטעים לא קלים לקריאה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בשנתיים האחרונות כמעט, המחזור שלי הכי סדיר בעולם. היום - פתאום סימני מחזור. אמרתי לעצמי "צריך להקדים את התור, כדי לא לפספס חודש". שמתי טמפון ואיך שאני מוציאה את המוליך שמתי לב למין גוש קטן, רירי וכמעט שקוף לחלוטין. מסביבו היה משהו שנראה כמו דם (מן הסתם) אבל היה לו תוכן של משהו שנראה כמו שני גושים אדומים כהים. זה לחלוטין לא נראה כמו משהו שאני רואה בכל חודש.
    הייתכן שהזרע של בעלי שווה משהו אחרי הכל?

בכל מקרה, המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש הייתה "עדיף ככה".

מי שבכל זאת נכנסה, קראה, נשארה בחיים ולא נגעלה בטירוף - זה יכול להיות או שאני מדמיינת?

10 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות השרשה וזה ממש לא מגעיל בישבל מה אנחנו פה בישביל לשמוע ולייעץ על "דברים מגעילים" בכול מקרה מחזיקה לך אצבעות שזה אכן השרשה ולא תיצטרכי טיפולים אמןןןןןןןןןןן
  • אוריני, המון תודה על האיחולים אבל יש לנו בעיה גנטית ולכן אנחנו הולכים על טיפולים. אנחנו לא רוצים הריון טבעי במחיר שאנחנו עלולים לשלם.

• אויש סליחה ממי לא ידעתי שיש בעייה גנטית סורי בכול מקרה מחזיקה לךשבכול דרך שזה יגיע שיגיע תקיןןןןןןן בהצלחה נשמה תעדכני
  • מה פתאום סליחה, הכל טוב :-)
    זה לא הריון. לפי העצבים והכאב בבטן, זה מחזור.
    כנראה שהיה משהו ונפל.

אוי כמה שאני בקריזההההה עכשיו... מה יהיה עם ההורמונים בטיפולים?

• ממי צריך ים של סבלנות אין מה לעשות זו אכן תקופה מורטת עצבים אבל בסוף זה משתלם מניסיון מאחלת לך שתעשי רק טיפול אחד ותיקלטי בהריון מהמם אם את צריכה עידוד חיבוק נישוק כול דבר אשמח לתת באהבה יהיה בסדר ובלי עצבים אין מה לעשות ממי ערב מקסים שיהיה
  • הייי מאמי
    לא יודעת להגיד לך אם את מדמיינת או שיש מצב
  • בעוד חודש נפגשים עם הרופא ב ivf באיכילוב.
    בינתיים לקחו לי יותר דם בחודשיים שלושה האחרונים ממה שלקחו לי כל החיים ;-)
    יש לי ים של סבלנות, אבל האמת, אם זו השרשה- יש לי הרגשה חזקה שהכל בסדר ושאני אלד ראש ממשלה לעתיד. ;-)
    אוראל, מה קורה איתך? התחלתם כבר?

בינתיים חיסלתי את כוס הקפה השנייה לבוקר זה והיד עוד נטויה. לא השרשה ולא עציצים.

שבת של כיף לכולנו!

• חמודה את
  • כנראה שלאיכילוב אני אגיע כבר במחזור ולפי הבנתי - ייתכן ונחכה עוד חודש.
    אוף אוף... אוף!

שיהיה לך המון המון בהצלחה! לא לשכוח לעדכן.

• היי,

אני רק רוצה להגיד שאיכילוב זה בי"ח מעולה עם צוות חם ומקסים.
    אני שם כבר בסבב השני שלי (הם עזרו לי להביא את הילד המתוקי שלי) ועכשיו אנחנו בטיפול ה- 5 בסבב זה שלצערי לא הצליח (כרגע קיבלתי ) אבל יהיה בסדר ממשיכים הלאה.
    שיהיה לכן המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה