עזרה בבחירת גן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות ביום שישי אני אמורה ללכת לחפש גן לקורן וליראל באשדוד
    מניסיונן למה כדאי לשים לב ולשאול את הגננות
    תודה

2 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מאשדוד, אבל הגדול שלך הוא בגיל של גן עירייה, לא?

לגבי הקטנה - לי היה חשוב אסתטיקה וניקיון, היגיינה, להסתכל על הילדים - לאות אם הם מחייכם ושבעים, לראות איך הגננות, מה הניסיון שלהן, מה נוהל סדר היום, אם יש חוגים וזה כלול בתשלום, מה הם אוכלים, אם יש מוקד רפואי, ביטוח, לבדוק שהשערים נעולים(קוד סודי או לפחות מנעול חזק וגבוה, שילד לא יוכל לפתוח) והם מקפידים על בטיחות. ואיך סדרי התשלום, כולל אוגוסט.

בהצלחה!

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• בד"כ לי חשובים הדברים שהגננות לא יגידו לי.
    לכן חשוב לי להגיע בזמן לא מתואם עם הגננת, לראות איך היא משתלטת על הילדים, איך היא מדברת אליהם.. (בעיקר אצל הגדולים)
    אם יש בלאגן ולכלוך בגן.
    לראות את החצר.
    ובעיקר לחוש את האווירה, לראות את הילדים אם הם שמחים.. (בתקופה הזו של השנה כבר לא אמורים להיות ילדים שבוכים בבוקר, בערך.. תמיד יש יוצאים מן הכלל..)
    מה שחשוב לשים לב זה-
    האוכל שהם מקבלים, לא בכל הגנים יש בשר..
    אם יש פיקוח
    על הגן
    אם הגננות הן מוסמכות
    מה הפעילויות שיש בגן- חוגים, מפגש עם חומרים וכאלה..

בהצלחה!
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה