אינהלציה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרופאה הורתה לנו לעשות לפיצי אינהלציה. זה עקב ציפצופים וחירחורים ששמעה בבדיקה, מאוד מקורר! היא אמרה שננסה שלושה ימים ואם לא יעזור נחזור לצילום ריאות לבדוק שלא מתפתחת דלקת ריאות.
    קנינו את המכשיר הזה בקופ"ח, לא משנה שלקח לי שעה להבין איך לתפעל אותו.. ניסינו אתמול בערב והוא פשוט לא הפסיק לצרוח ולהשתולל. זה היה בלתי אפשרי! הוא לא היה מוכן בשום פנים ואופן! מה עושים??
    בריאות ואהבה!
10 תגובות
עמוד 1
  • זה בסדר שהוא מתנגד זה לא הכי נעים שבעולם
    תמשיכו עם זה ותוך כדי תעסיקו אותו תשירו לו תלטפו אותו
    שיהיה רפואה שלמה והחלמה מהירה

• מה שיסמין אמרה.

אין ברירה - זה הדבר היחיד שעוזר להם שהם קטנים - מה שטוב זה כשהוא בוכה - זה נכנס עוד יותר, כך שזה טוב
    פייס: ortal_hori

• גם אצלי היתה התנגדות בהתחלה אבל זה עובר
    יותר מהר ממה שאת חושבת
    ניסיתי להושיב אותו מול הטלויזיה בזמן האינהלציה
    להקריא לו סיפור שהוא אוהב
    או אפילו לשחק משחק חדש
    וזה תפס, לאט לאט הוא התרגל ואפילו החזיק בעצמו

בהצלחה
  • שירגיש טוב המתוקי
  • גם אני עשיתי לאיילה לפני שבועיים אינהלציה במשך שלושה ימים 3 פעמים ביום.
    היה סיוט!
    לפני כל פעם הייתי שמה את המסיכה על הפנים של כל הבובות בחדר, עלי ועל בעלי ושרה וצוחקת ומראה לה שזה לא מפחיד... היא חייכה ושתפה פעולה יפה עד האמצע שהתחיל להימאס עליה ואח"כ צרחות עד השמיים, אבל אין מה לעשות... חייבים

• כמו שענו לך החלמה מהירה
  • כרמל, אני מסכימה איתך שזה ענין של הרגל, אבל במצב שלה, זה רק לשלושה ימים... ועדיין לא מתרגלים בימים הראשונים

• עושים למרות הכל לצערי

• לא נראה לי שאפשר למצוא מישהי שהצליחה להרגיע את הקטנים על הפעם הראשונה....
    אני לא יודעת מה איתכן אבל אני בוכה יחד במצב כזה (אני מאוד ריגשי!!!).
    היתה פעם אחת שמרוב שהוא צרח אני ויתרתי על טיפול ובעלי עשה את הטיפול במקומי.
    דרך אגב אני יודעת שבמצבים כאלה שהוא צורח ומזיז את הראש מצד לצד, לא תמיד הטיפול הוא 100 אחוז. בגלל זה אני גם נותנת סירופ סמבוקיד. מישהי מכירה אותו? יש אותו לסופהרב. זה לאחר התייעצות ונאמר לי שזה עוזר ביחד עם הטיפול הרגיל ומונע את כל השיעולים והליחה וזה באמת עוזר. תודה לאל היום כבר פחות עושים טיפולים.
  • הי
    בפעמים הראשונות אין סיכוי להרגיע
    עושים למרות הבכי, מתעקשים ומצמידים את המסיכה
    זה נורא קשה ושובר את הלב אבל רק שלושה ימים ונגמר..
    בהצלחה לך..

באהבה,
    כרמל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה