היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שסיפרה בשבוע שעבר על הבן שלה שהלך עם מגפי הלו קיטי לגן, ומה שזה גרם?... אז תשמעי, אני רוצה לספר לך משהו. בשבוע שעבר חגגו בשכבת א' אצלנו את "יום המאה" (זה יום שנחגג ברב הדר לאחר 100 ימי לימודים מתחילת השנה). לקראת היום הזה, שלחו להורים פתק שעל כל כיתה להגיע ב"חולצה הכיתתית" שלה. אצלנו נהוגה תלבושת אחידה בביה"ס, ולכל כיתה יש צבע חולצה אחר. הצבע של הכיתה של אור הוא צבע אדום. ומה לעשות, ואני קניתי בתחילת שנה שלל חולצות בשלל צבעים (צהוב, ירוק, כחול, תכלת, אפור, חום, לבן, שחור...) ואדום, דווקא אדום! לא!!!! מה עושים?...
11 תגובות
עמוד 1
זו היתה צול צול
ואור בהחלט נסיך הפלאים
אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם האומץ לשנות את אשר ביכולתי והתבונה להבחין בין השניים
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל) לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
רגע..מה לא בסדר? לדן יש חולצה מקופטרת ורודה עם פסים של זארה - מהממת ! והוא חולה על זה ויש לו גם סווצר של הנס ורוד (כי היה במבצע וקניתי את כל הצבעים ) זה בכלל באופנה השנה- ורוד לבנים כל הכבוד לרם ! חוש האופנה בריא ומפותח !
א. מדובר באור. רם הוא שילוב של חננת-על וקלפטע מצויה, הוא בחיים לא היה לובש ורוד. ב. יפה לך שאת משווה בין חולצה של זארה ושל הנס, לסווטשרט מעפן בצבע ורוד, עם כיתוב בקצה: "בית ספר ממלכתי שדות, בת חפר." ג. דן הוא חיית אופנה פראי. ד. "מכופתרת". ה. חולה עלייך.
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
חחחחחחחחחחח חנקת מצחוק
יווו שרוני גמרת עלייי פייס: ortal_hori
מלך! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
איזה אלוף הילד שלך!!!!
איזה חמוד!!!! ומזל טוב למאה!
כמו שpucca כתבה - הוא אלוף!!
ואני מבינה שמתחילת השנה לא ממש היה צורך בצבע הכיתתי
אדום זה הצבע הראשון שאבא שלי קנה לאחים שלי. אין ארון בלי אדום!!!! הוא אוהד הפועל... כל הכבוד לאור יצא גבר בורוד!