התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפי הרופא שלי שבוע 13 ובשקיפות עורפית אני 14. עובר גדול בשבוע ... אז למי להקשיב? איזה שבוע אני ?? ועוד משהו קטן אני מוצאת את עצמי אוכלת מלא שטויות ובכלל מלא אוכל האם אני מגדילה לעצמי את הסיכוי לסכרת הריונית או שזה קצת יותר מורכב?
5 תגובות
עמוד 1

• שלום,

בדר"כ הולכים לפי השקיפות עורפית גם אצלי זה ככה , אבל רק בשקיפות הרופא אמר לי שהוא יגיד לי בדיוק באיזה שבוע אני.וכך היה קודם לכן הוא לא היה בטוח.
    אני מציע לך לא לאכול שטויות להמעיט בזה במיוחד דברים עם סוכר, גם על העובר זה משפיע לא רק עליך. עדיף פירות.
  • גם אצלי זה היה ככה
    אבל עד שלא שינו תאריך ביוץ או וסת אז הכל נשאר אותו הדבר
    כי יכול להיות שלקראת הסקירה הפער יצטמצם

• אצלי גם בשקיפות וגם בסקירה העובר היה יותר גדול בשבוע מאשר לפי תאריך וסת (ועוד אצלי הרופא איחר לי את תאריך הווסת בשבוע ואמרתי לפי ה"תיקון").

אנחנו הולכים לפי תאריך הוסת ה"מתוקן".
    גם אצל עידו היה אותו הפרש בין התאריך וסת לגודל עובר (אבל גם אני ובעלי לא קטנים במיוחד) והוא נולד ממש בתאריך המשוער..

***דרך אגב - תמיד אומרים שהעובר יהיה יותר גדול מאשר יותר קטן.
    לגבי השטויות וסכרת הריונית, אני לא חושבת שיש קשר כי סכרת הריונית זה איזה שהוא חוסר בתפקוד של הלבלב.
  • גם אצלי זה היה ככה
    אבל עד שלא שינו תאריך ביוץ או וסת אז הכל נשאר אותו הדבר
    כי יכול להיות שלקראת הסקירה הפער יצטמצם

• אצלי הרופא החליט לחכות לסקירה -אבל אני יודעת בוודאות שהיה לי ביוץ ממש מוקדם... נראה אם יהיה עדיין פער בסקירה ואז יחליט אם לשנות או לא - האמת אני מעדיפה שלא ישנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה