איך אתן הייתן מגיבות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לקראת צהריים אני קילחתי את אוריה נתתי לה לאכול והשכבתי אותה לשנ״צ
    היא נרדמה ואני נכנסתי להתקלח..
    בזמן שאני במקלחת שמעתי דפיקות בדלת ולא יכולתי לצאת וזאת הייתה חמתי ( אנחנו גרים דלת מול דלת)
    והיא דופקת ממש ממש חזק, אחרי כמה שניות היא נכנסה לבית שלה.הצצתי שאוריה לא התעוררה והמשכתי להתקלח שסיימתי יצאתי מהמקלחת רציתי כמה דקות לנוח ופתאום אני שומעת עוד פעם דפיקות בדלת ואוריה התעוררה ואז היא היא צועקת בקול ממש חזק ״ טניה פתחתי את הדלת ממש מעצבים ואז היא אומרת חשבתי שאת יושנת אז אמרתי לה הילדה ישנה ואת הערת אותה ואז היא ניגשה לאוריה ואומרת לה בואי לסבתא.
    הייתי ממש עצבנית ומסכן בעלי שחזר מעבודה הוצאתי עליו עצבים.
    ועוד ואז מה שאני יוושנת, אני לא מבינה מה אסור לי? אני לא יכולה לנוח ותבינו שזה כל יום ככה.
    גם שמדברים איתה היא לא מבינה!

2 תגובות
עמוד 1
  • תדפיסי שלט על הדלת ותתלי אותו מבחוץ "ישנים כאן!!! נא לשמור על השקט"
    אולי אם היא תראה שכתוב לה בפרצוף לא לדפוק, אז אולי היא לא תדפוק.
    ואני אומרת לך את זה בשיא הרצינות...
    הייתי מורידה לה את הראש אם היא היתה מעירה לי את הגברת

• יוליה רעיון טוב אבל כמו שאני מכירה את חמתי זה לא יעזור, לא ניראלי ששלט יעזור
    לפני כמה ימים שהיא הייתה בדלת פתחתי מעצבים ואמרתי לה ״ נו מה אוריה יושנת
    ואז היא אומרת אהההה
    שהיא דופקת בדלת כאילו שהיא דופקת עם פטיש ואם במקרא אני לא פותחת ואז היא ממש צועקת ״ טניהההה עד שאני אפתח.
    אה לפני יומיים קילחתי את אוריה ולא יכולתי לפתוח לה והיא ממשיכה לדפוק וצועקת בשמי עד שאני אפתח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה