תחזיקו אצבעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רק רושמת כי אני מרגישה שאני צריכה לפרוק קצת. מתרוצצות יוצר מדי מחשבות בראש, אולי כשאעלה אותם על כתב יהיה לי יותר ברור וקל.

הרגע, אחרי אחרי לבטים גדולים ביני לבין עצמי, ביני לבין בעלי, ביני לבין הגננת, קבעתי תור לאביגיל לאיבחון הקפצה לכתה א׳.
    טיפה עשיתי הרבה רעש בשירות הפסיכולוגי בחדרה, כל הפסיכולוגים כבר מכירים אותי
15 תגובות
עמוד 1
  • מאחלת לך שזו מאבחנת מקצועית שתצליח למצוא מה הכי מתאים לאביגיל
  • נשמה, חששות תמיד יש ויהיו..
    לא משנה מה תחליטי.
    גם בהשארה יש חששות והתלבטות עם עשינו נכון.
    כרגע את יודעת שעין מקצועית תראה אותה, זה לא את מחליטה ע"פ רגש כזה או אחר, כי את מקורבת ומעורבת.
    את יודעת שתקבלי תשובה סובייקטיבית.
    אם כ"כל הרבה דעות חשובים שהיא מוכנה, אני לא מאמינה שהיא תהיה עיוורת ולא תראה את המוכנות שלה.
    המבחנים שהיא תעבור הם מבחנים שעברו כבר הרבה ילדים, וכנראה התגלו כמהימנים מספיק בשביל לעלות על מוכנות גבוהה או מכונות ירודה..

החששות יעלמו ואת תדעי שעשית את הדבר הנכון רק כשתראי איך היא מסתדרת בכיתה א'..
    שתראי שזה כ"כ נכון עבורה. אז תדעי לטפוח לעצמך על השכם על הבלאגן שעשית בשירות הפסיכולוגי..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • אני מאמינה שהמאבחנת תוכל לאבחן אותה נכונה, זה התפקיד שלה - היא יודעת לזהות את המוכנות, את היכולות לעבור מקפצות של ביישנות או חיבור.
    יש מצב שהיא יותר נוטה ל"הקפצות" או "השארת" כיתה, אבל ככה או ככה אם אביגיל מוכנה באופן מוחלט היא תמליץ להעלות אותה.

בכל מקרה המאבחנת רק ממליצה. ההחלטה היא שלכם.

שיהיה המון בהצלחה
  • כרגע את עושה את שלך כדי שאביגיל תקבל את הטוב ביותר עבורה.

תסמכי על אנשי המקצוע ועל הילדה שכל החלטה שתתקבל תהיה לטובה והיא תתמודד איתה כמו גדולה!

אחרי האבחון תחליטל בעצמך מה הכי טוב עבורה ועל זה תלחמי
  • עפ"י החששות שלך - את עושה את הדבר הנכון

• ]

• אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• מאמינה שהמאבחנת תהיה מספיק מקצועית כדי "להתנתק" מההעדפות שלה.
    דווקא עדיף שהיא מישהי מחוץ למערכת- דווקא למאבחנות שבתוך המערכת יש נטייה להטות תלמידים לכיוון הצרכים של מערכת החינוך באותה שנה. עדיף מישהי אובייקטיבית.

בהצלחה

• אני בדיעה קצת שונה מהבנות . אני אומרת תני לה להינות מהילדות .
    זה לא שחסר לה כמה ימים , חסר לה חודש !
    היום אמא שלי אמרה משפט שאני ממש מסכימה איתו ״ לא בכח ״ דיברנו במשהו שקשור לעניין והיא אמרה לי שאם משהו הולך בכח כנראה שצריך להניח לו .
    תחשבי על זה בהצלחה
  • שכחתי להוסיף אני בכל זאת מחזיקה אצבעות כדי שתהיה החלטה נכונה והמון הצלחה בכל דרך
  • תודה על העידוד!
  • בהצלחה מאמייייי
    פייס: ortal_hori

• שולי
  • חששות יגיעו ויהיה תמיד לא משנה מה נעשה עם הילדים שלנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה