היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פרצו לי הביתה!!!! כמה אנשים יכולים להיות רעים ואכזריים כמה?!?! הרסו לי את הבית... פשוט הרסו! הרסו את המיטה, הדלתות, החלונות, הבגדים... ועכשיו? אני צריכה למצוא דירה חדשה...
23 תגובות
עמוד 1
שכירות ...
אוי ואבוי
עזבו את ההרס... המחשבה שמשהו היה בבית שלי.... מצמררת...
אוי ואבוי או ואבוי!!!! ברוך השם שלא היתם בבית. אנשים כאלה לא היו מהססים לפגוע. איזה רוע. יש דין ויש דיין.
אוי בובה זה באמת נוראי ולא נעים בכלל וכמו שאחוה אמרה - המחשבה שמישהו היה בבית שלי
אוי, איזה חוויה נוראית לבוא הביתה ולראות את הכל ככה... עצם הידיעה שמישהו נכנס הביתה, למקום הפרטי שלנו זה מזעזע.. מה באמת מבחינת חפצי הערך, לקחו משהו? תפתחו תלונה במשטרה, אמנם זה לא ממש עוזר אבל זה חשוב. אני זוכרת שפרצו לנו לפני חמש שנים בערך כשגרנו בשכירות, לקחו לנו כסף ולפטופים והרסו את הבית. לי הכי כאב שלקחו לי זוג עגילים שאמא שלי קיבלה כשהיא התארסה לאבא שלי, זה שבר לי את הלב יותר מהכל. יש לכם איפה להיות בינתיים עד שתוכלו לאושש את הבית?
אני קוראת את ההודעה שלך שוב וזה פשוט מרתיח! ונדליזם לשמו!!!
איזה רעים...
איזה רוע
חלאות!
אוי אוי אוי איזה לא נעים
נבלות!!!!
אוווווי איזה חוויה נוראית שלא נדע
קבלי מלא
איזה אנשים רעים!!! מזל שלא הייתם בבית לכי תדעי מה עוד יכול היה לקרות [/center]
בנות יקרות שלי, תודה על כל החיזוקים שלכן! אני כל כך מעריכה את זה באמת!
מזעזע!! ולא נעים...
תתלוננו במשטרה, לא שהמשטרה העצלנית תעשה משהו אבל שווה לנסות...
קבלי חיזוקים
חבל שיש אנשים כאלה. בלעדיהם העולם היה הרבה יותר טוב.
קראתי אתמול ופשוט נשבר לי הלב חשבתי עלייך איך את מרגישה היום? שולחת לך המון חיבוקים
שיהיה להם לתרופות שלא בסל הבריאות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!