שבועות הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני ממש מיואשת אני רוצה ייעוץ.
    כיום לפי המחשבוני הריון ויתר הבדיקות : השקיפות, הסקירה, גדילת עובר וכו' אני בשבוע 38 ואומרים שהבדיקות מתאימות לשבוע, ורק הרופאת נשים שלי טוענת כי אני בשבוע 36.

איך שאני מגיעה לרופאת נשים שלי היא תמיד טוענת כי אני שבועיים פחות ביחס
    לכל מה שכולם חושבים. ששאלתי למה זה ככה אז הרופאה טוענת כי אף פעם אי אפשר לדעת מתי היה הביוץ ולכן השבועיים הראשונים לא נחשבים.
    בנוסף כולם אומרים לי תאריך לידה משוער 08/02 והרופאה טוענת שבועיים אחרי.
    מה עושים, מה נכון?? אני כבר מיואשת ומתוסכלת מכל הדבר הזה.
    אשמח לתגובות.
    תודה, אחלה יום וסופש נעים!!!
    שירלי
5 תגובות
עמוד 1
  • אצלי כבר בבדיקת הדופק ראו שגודל העובר לא מתאים לשבוע אלא שהעובר קטן יותר ולכן תיקנו לי את התאריך האחרון של הוסת ל-10 ימים מאוחר יותר.
    גם בסקירה המוקדמת אמרו לי אותו הדבר ומאז ועד היום, אני תמיד מסרתי את התאריך המתוקן וגם את כל הבדיקות ביצעתי לפיו (לפי הוראת הרופא שביצע את הסקירה, שגם דאג לרשום לי מסמך ולבקש ממני לעדכן את הרופא המטפל שלי).

אני לא מבינה בקשר למחלוקת כי ת'כלס מי שקובע את גיל העובר זה מי שעושה את הבדיקות (דופק, סקירה מוקדמת, סקירה מאוחרת) וזה גם יוצא כפלט במחשב.
    אם לא שינו לך עד עכשיו את התאריך, אין שום סיבה לשנות אותו בשבוע כל כך מתקדם.

הרופאה שלך לא יכולה להחליט על דעת עצמה לתקן...
  • טוב הרופאה שלך קצת הזויה
  • מוזרה הרופאה
    בגלל שלא יודעים מתי הביוץ יש כאלה שיולדות גם ב42 ו41..
    תאריך לידה משוער=גיל ההריון -מורידים ממנו שבועיים רק אם בUS הראשוניים(!!)
    יש הפרש של שבועיים בין הגיל לפי וסת לבין הגיל לפי US. ומתקנים וסת אחרונה. מה שאצלך לא היה.
    אז את 38!

ומה זה משנה בעצם מה היא אומרת איזה שבוע את?
    את כבר לא צריכה אותה...
  • למה זה מעסיק אותך? אז הרופאה שלך מתעקשת אז מה? כשתגיעי לביהח ללדת הם יסתכלו על פי ווסת אחרונה או אולטראסאונד הראשון שעשית איזה שבוע את ...אותם לא מעניין מה הרופאה שלך חושבת וגם לא את הבייבי שלך -מצידו היא יכולה לקפוץ עד שבוע 36 ולהמשיך עוד שבועיים נוספים כי ככה את חושבת חח ...חבל על התסכולים שלך
  • תודה רבה בנות אתן באמת מעודדות אותי.
    רק שיגיע כבר הרגע המיוחל בעזרת השם כי זה נהיה קשה יותר מיום ליום.
    בהצלחה לכולן!
    אחלה סופ"ש
    שירלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה