נמאס לי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שתי דברים שאני עושה כבר שנים.
    הדבר הראשון אני רושמת על דף כל ערב את כל הדברים שאני צריכה לעשות ביום הבא והכוונה להכל אפילו דברים ברורים כמו לסדר מיטה או לשים מדיח... אני אוהבת לדעת מה יש לי לעשות ולהיות בטוחה שעשיתי.
    הדבר השני זה גיהוץ אני חייבת לגהץ הכל אני לא יכולה לראות בגדים מקומטים על אנשים זה מפריע לי ומה שאני מצפה שאנשים אחרים יעשו אני דורשת את זה קודם כל ממני.
    לפני כמה ימים ההורים של בעלי הגיעו לביקור פתע - לא מפריע לי דברים כאלו אני זורמת אבל הפעם שכחתי להוריד את הרשימה מהמקרר ןגם הייתי באמצע הגיהוץ והאמא ראתה את הרשימה ושאלה אותי אם אני ככ לא מאורגנת או עם הפרעה מסוימת שאני צריכה לרשום את הדברים האלו ולמה בכלל אני מגהצת סדינים פיג'מות וחולצות טריקו. הסברתי לה והכל ניגמר לפחות חשבתי ככה. אתמול היינו אצל האחות היתה לאחת הבנות יום הולדת ופתאום אני שומעת את האחות מדברת עם החברות שלה על זה שאני עושה רשימה של מה לעשות ושעוד מעט אני ירשום שאני צריכה לעשות פיפי בבוקר.... והבדיחות על הגיהוץ בכלל היו מוגזמות.
    אנ י חיה בפינלנד ובגלל ארועי עבר אני משחקת אותה עדין שאני לא מבינה ככ טוב פינית במיוחד את השפה המדוברת ככה שהם לא מפחדים לדבר לידי עלי וזה קורה לא מעט (כמובן לא שבעלי נימצא)
    פשוט נמאס לי מיזה אבל אם אני פותחת את הפה אני הורסת את היתרון שיש לי האם לישתוק וליספוג או פשוט להיכנס בהם סוף סוף עם כל התוצאות שיבואו מזה

סליחה שזה היה ארוך

8 תגובות
עמוד 1
  • באמצע הריכולים האלה תבואי ותשלחי אותם יפה לסאונה!!!

• קודם כל הכבוד לך על הרשימות אין בזה כל רע ... ההפך זה מעולה...
    הגיהוץ לא תחביב שלי אלא של סבתא של מעריצה את הסבלנות שלכם לזה חחחחח
    ובקשר למשפחה שימרי את ההיתרון ותקחי את הטיפ של אלינור לרשימות בעברית... ותעלי את את הנושא ותבהירי את עצמדתך כאהבת נפשך בהצלחה
  • אני מבינה שאת רושמת בעברית והם דוברי עברית ורק כשהם רוצים שלא תביני הם מדברים בפינית...הייתי שומרת על שקט תעשייתי ,תכלס זה בעיקר מעצבן שהם רכלנים כאלה ומריצים קטעים על חשבונך ...את חיה עם האמת שלך ונוח לך לחיות ככה ,זה שזה מפריע להם זו בעיה שלהם ,מה אכפת לך ? שאלה אחרת מה יתרום ל לפתוח את זה ? זה יעשה משהו? ישנה אותם? הם לא יריצו קטעים עליך ? הם ימשיכו אבל מאחורי הגב שלך ,ככה לפחות את יודעת מה הם אומרים . הם סתם אנשים טיפשים
  • ועוד משהו תמשיכי מדרך שלך - ותמיד תנגני לך בראש שהם פשוט אנשים טיפשים ולא שווים אפילו שתתעצבני
  • אל תעשי להן חשבון!
    אני אמנם לא רושמת אבל גם אני אוהבת שהכל רשום לי מול העיניים. זה הכי טוב!

• אויש איזה גועליים
    אל תתייחסי - תמשיכי בשלך אם זה עוזר לך

• תודה אתן מקסימות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה