מתלבטת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מתלבטת מתי לכבס את הבגדים של הקטנה? מתי להכין תיק לידה? מתי ללכת לעשות הזמנה? (אנחנו צריכים לקנות עגלת תאומים וסלקל ועוד כל מיני דברים של בנות
15 תגובות
עמוד 1
  • פליז תייעצו לי

• את שבוע 35 עם תאומים.... למה את מחכה?!
  • נראה לי שעכשיו זה זמן מצויין... למה את מחכה?

• אני לא עם תאומים חחחח זה מה שחסר לי
  • את העגלה וכל שאר הדברים הנחוצים הייתי קונה כבר עכשיו.
    גם את התיק ללידה תתחילי להכין לאט-לאט, כל פעם תוסיפי עוד דברים שצריך.
    לכבס את הבגדים לקטנה את יכולה בשבוע 38-39...

איזה כיף לך את כבר ממש קרובה!

• אולגה אני ממש מקווה לא להגיע לשבוע 38 39
  • ??????????????????

• חחחחחחחחחחחח הא באמת?

• לגבי הקניות אני ממליצה לך כבר עכשיו
    בטוחה שאת רוצה עגלת תאומים?
    אצלי יש כמעט אותו הפרש בען נועה לגיא
    קניתי פשוט טיולון שמשמש אותי מלא
    את יכולה תמיד להוסיף טרמפיסט
    אוטוטו יהונתן כבר לא ישב בעגלה
    ואז מה תסתובבי עם עגלת תאומים עם ילד אחד....
    תחשבי על זה שוב
    לגבי הכביסות
    אני מכינה לבעלי שקית וב״ה שאלד הוא יכבס אותה

• אחווה יש לנו כבר טיולון פשוט זה רק מה שיש לי כי מכרתי לצערי את העגלה הקודמת שלו לגיסתי (לא חשבתי שאקלט להריון) הטיולון שיש ליהונתן הוא לא מגיל לידה אז זה אומר שאני ממילא צריכה לקנות עגלה, או תאומיים או רגילה ויוצא יותר משלתם לקנות עגלת תאומים כי היא יותר זולה מעגלה משולבת... העגלה שאנחנו מתכננים לקנות היא תאומים של מקלארן מגיל לידה היא עולה 2000 ועגלת יחיד עולה בסביבות 3 או 4 אלף אז עדיף לי כבר תאומים ושיהונתן כבר יגדל וילך לבד אני אשים אותה בטיולון שלו ואמכור תעגלת תאומים ביד 2 זה התכנון, יהונתן עדין קטנטן וממששששש שובב אז אין מצב שיעמוד לי על הטרמפיסט הוא גם עדין קטן בשביל זה, אני מאמינה שלפחות עוד שנה הוא ישב לי בעגלה
  • ומה אתן אומרות לגבי הכביסה? זה נורא אם אכבס כבר עכשיו הכל ואסדר בשידה? מתלהבת...
  • היי מאמוש איזו התרגשות זה ממש קרוב!!
  • אורטלוש תודה מאמי! אני כבר מתה לכבס הכל לקפל יפה ולסדר בשידה
  • קניות כבר אפשר להתחיל לסיים, את אוטוטו נכנסת לתשיעי
    לגבי כביסה הייתי מחכה עוד שבוע, שבועיים, שיהיה טרי טרי ונקי נקי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה